Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θρήνος στην Ημαθία: Σκοτώθηκε 15χρονη σε τροχαίο - Ο οδηγός την παράτησε και έγινε καπνός!

H επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας
«Σοκ» έχει προκαλέσει όχι μόνο στην Ημαθία, αλλά και σε ολόκληρο το πανελλήνιο, η είδηση του θανάτου μιας 15χρονης κοπέλας, η οποία έχασε την ζωή της μετά από τροχαίο δυστύχημα (δείτε εδώ). Συγκεκριμένα, ΙΧ αυτοκίνητο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, παρέσυρε και τραυμάτισε τρεις πεζές γυναίκες, τη μητέρα με τις δύο κόρες της. Οι γυναίκες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο σε δομή υγείας, με την 15χρονη να χάνει τελικά την ζωή της. Αξίζει να σημειωθεί πως ο οδηγός που προκάλεσε το μοιραίο ατύχημα, αμέσως εγκατέλειψε τον τόπο του τροχαίου και αναζητείται από τις αρχές.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Χθες (21 Οκτωβρίου 2022) και ώρα 22.15 περίπου, στην τοπική κοινότητα Παλαιόχωρας Ημαθίας, Ι.Χ.Ε. όχημα, παρέσυρε 37χρονη ημεδαπή και τις δύο ανήλικες κόρες της ηλικίας 15 και 12 ετών, που κινούταν πεζές, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της 15χρονης και τον τραυματισμό της 37χρονης και της δεύτερης ανήλικης. Tο όχημα εξετράπη και ακινητοποιήθηκε εκτός οδοστρώματος σε παρακείμενο αγρόκτημα, όπου ο οδηγός του εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος και αναζητείται. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από τον Αστυνομικό Σταθμό Πλατέος.»

7 σχόλια:

  1. Και εγώ νόμιζα με 180 τρέχουν μονο στο μακροχώρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεμάτη γύφτους η Παλαιόχωρα, τι να είναι ο οδηγός?? Ούτως ή άλλως και να τον πιάσουν, θα αφεθεί ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κρίμα στο κοριτσακι δεν μπορεί κανείς μας να φανταστεί τον πόνο αυτών των γονιών και των συγγενών. Μακάρι αυτό να είναι το τελευταίο και επιτέλους η αστυνομία και ειδικότερα ο Εισαγγελέας να κάνει σωστά την δουλειά και να σταματήσει το χάιδεμα. Έχουμε πάρει αμέτρητες φορές την αστυνομία και στην Βέροια για συγκεκριμένο τσιγγάνο πισω απο το γήπεδο με το παρατσούκλι ΤΣΟΥΝΑΜΙ που τρέχει σαν τρελός και μεθυσμένος τις περισσότερες φορές και αυτός χωρίς δίπλωμα για να προλάβουμε κάποιο κακό. Δυστυχώς ομως είναι στο απυρόβλητο πάντα με το πρόσχημα του ρατσισμου!!! Καλό παράδεισο να έχει αυτό το αγγελούδι που δεν πρόλαβε να χαρεί τα νιάτα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ίδιο ακριβώς και στην μπαρμπούτα, έχουμε πάρει αστυνομία έχουμε δώσει όλα τα στοιχεία του (γύφτος φυσικά) και εδω και και μήνες συνεχίζει να τρέχει μέσα στα στενά σαν τρελός.

      Διαγραφή
  4. Πάλι γύφτος,
    Επεισόδιο 7542783358832247874.
    Να μάθετε να ψηφίζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αλλο τρέχω υπερβολικά στην είσοδο κατοικημένης περιοχής και άλλο τρέχω με 180 χιλιόμετρα.(υπερβολή)
    Τα λάθη στην οδηγήσει είναι τραγικά και όταν εγκαταλείπεις τα θύματα σου είναι έγκλημα προ μελέτης...
    Τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας στην οικογένεια και στους οικείους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι ότι χειρότερο που μπόρει να συμβεί μόνο στην Ημαθία τέτοια πράγματα κρίμα κρίμα ειλικρινά.... Συλλυπητήρια στην οικογένεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ