Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αγιασμός στην ΑΕΠ Βέροιας - Ποιοι ήταν εκεί

Η σχολή ποδοσφαίρου του Στέφανου Γαϊτάνου αγιάστηκε και ξεκίνησε τη νέα χρονιά, με όνειρα και φιλοδοξίες. Πιο συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκε, την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου, στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις της Ραχιάς, ο αγιασμός της Σχολής Ποδοσφαίρου Α.Ε.Π. Βέροιας – «Στέφανος Γαϊτάνος». Παρόντες ο Πρόεδρος της Α.Ε.Π. κ. Γκαϊτατζής Φώτης, το προπονητικό επιτελείο, οι μικροί μας ποδοσφαιριστές και οι γονείς τους. Ο Τεχνικός Διευθυντής της Σχολής, κ. Γαϊτάνος Στέφανος, ευχήθηκε σε όλους καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με υγεία και πλούσιες εμπειρίες. 

Με την παρουσία τους στην τελετή του αγιασμού τίμησαν ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Ημαθίας κ. Μουρτζίλας Στέργιος και ο Επίτιμος Πρόεδρος της Α.Ε.Π. κ. Εμμανουηλίδης Απόστολος.

Δείτε φωτογραφίες στο sportsfan.gr

3 σχόλια:

  1. Όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη... έτσι λένε στο χωριό μου. Αυτές τις ημέρες, συνέχεια σε κάθε εκδήλωση , φωτογραφίζεται το ίδιο πρόσωπο. Γιατί άραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν ήταν και ο Μουρτζιλας τι στον κόσμο εξαίρετο άτομο στην κοινωνία😠

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ!ΟΙ ΦΕΛΟΙ ΕΠΙΠΛΕΟΥΝ ΠΑΝΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ