Quantcast

http://picasion.com/

Αριστείδης Καμπανός: «Έχουμε καταντήσει το ποδόσφαιρο μια χαβούζα ανθρώπινων ψυχών»

Οι δηλώσεις του Αριστείδη Καμπανού ενόψει της δίκης για τη δολοφονία του γιου του Άλκη. Ο Αριστείδης Καμπανός μίλησε στον Libero Fm για τη δίκη που θα ξεκινήσει για τους δολοφόνους του γιου του Άλκη.Αναλυτικά όσα είπε:
Για την απόρριψη του αιτήματος της οικογένειας του για τη διεξαγωγή της δίκης στην Αθήνα: “Θεωρούμε πως καταλληλότερος τόπος ήταν η Αθήνα. Μπορεί να δυσαρεστεί εμάς η απόφαση αυτή, αλλά το θέμα είναι στον λαό της Θεσσαλονίκης, ώστε να επιδείξει πολιτισμό και να γίνει η δίκη, χωρίς φωνές, χωρίς κραυγές, χωρίς ‘λαϊκά δικαστήρια’. Δεν έχει σχέση αν μας δυσαρεστεί, αλλά το θέμα είναι να γίνει σωστά η δίκη και είναι στα χέρια του λαού της πόλης, στα χέρια των αγνών φιλάθλων του ΠΑΟΚ, των αγνών φιλάθλων του Άρη, ώστε να γίνει σωστά η δίκη”.

Για τον χρονικό προσδιορισμό της δίκης: “Μας ικανοποιεί ότι θα γίνει όσο το δυνατόν γρηγορότερα η δίκη και αυτό νομίζω θα θέλει και η άλλη πλευρά, για να επέλθει η κάθαρση. Οπότε όσο το δυνατόν γρηγορότερα έλθει η δίκη και η απονομή της δικαιοσύνης, τόσο καλύτερα. Δεν αισθάνομαι ότι λέω κάτι παραπάνω απ’ ό,τι ένας απλός πολίτης, στην κατάσταση τη δική μου. Είναι στο χέρι όλων να γίνει η δίκη χωρίς παρεκτροπές”.

Για το σύνθημα που ακούστηκε στο ΠΑΟΚ-Άρης: “Το έμαθα κι εγώ, μου το είπαν αυτό το γεγονός. Είμαι σίγουρος ότι πάντα υπάρχουν οι θερμοκέφαλοι, είναι στο χέρι της Πολιτείας αλλά και των συλλόγων να απομονώσουν αυτές τις κακόβουλες φωνές. Έχουμε καταντήσει το ποδόσφαιρο μας μια χαβούζα ανθρώπινων ψυχών. Καιρός είναι να καθαρίσει, να βγουν όσοι πουλάνε αυτό το προϊόν να αποφασίσουν που θα απευθύνονται, στους αγνούς φιλάθλους, ή στους θερμοκέφαλους. Δεν πρέπει να αποδεχόμαστε τέτοιες καταστάσεις, ούτε η Πολιτεία, ούτε οι σύλλογοι”.

“Μακάρι να ακούσει ο κόσμος το σωστό και να μη φοβάται τους κακόβουλους. Πιστεύω ότι οι κακόβουλοι πρέπει να αποβληθούν ως απόστημα στην κοινωνία και να κυριαρχήσει το καλό, οι καλοί φίλαθλοι που είναι και η πλειονότητα”.

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ