Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βεροιώτης κέρδισε 7.500€ στο «ΚΙΝΟ»

Τίναξε την μπάνκα στον αέρα με Bonus
Την τιμητική του είχε ένας παίκτης του «ΚΙΝΟ», ο οποίος έφυγε από ένα πρακτορείο της Βέροιας κατά 7.500 ευρώ πλουσιότερος! Με όλη την θετική του ενέργεια και με τρομερή έμπνευση, συμπλήρωσε τους αριθμούς στο δελτίο του και μέσα σε λίγα λεπτά, η οθόνη της τηλεόρασης έδειξε τις στοιχηματικές του επιλογές. Όπως είναι λογικό, μετά την επιτυχία του αυτή, δέχθηκε τα συγχαρητήρια όλου του κόσμου, καθώς και του ιδιοκτήτη.

1 σχόλιο:

  1. Τόσα χρόνια ΚΙΝΟ και κέρδισε ένας 7.500 ευρώ και γλέντια ! Καθημερινά από 9 το πρωί έως στις 9 το βράδυ ανά πέντε λεπτά κλήρωση , όλοι στημένοι στην οθόνη για να πάρουν τί ? Ένα παιχνίδι αλκοολισμού , χάνεις το μεροκάματο σε δευτερόλεπτα και δεν το σταματάνε , οικογένειες χάνονται , έως τώρα δεν άκουσα ότι κέρδισε κάποιος πάνω από τα οκτώ νούμερα έως στα δώδεκα ! Προσοχή , εγώ το σταμάτησα , όταν μπήκε η Αθήνα στο παιχνίδι , και τότε συνειδητοποίησα "ότι άρχισα να χάνω" (το 2004) το εγκατέλειψα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ