Quantcast

http://picasion.com/

Προκάλεσε ατύχημα, αλλά έδειξε ευσυνειδησία!

Έτρεξε επάνω στην φλεγόμενη νταλίκα και την οδήγησε σε ασφαλές σημείο
Το σοκαριστικό ατύχημα που σημειώθηκε στον Περιφερειακό της Βέροιας (δείτε εδώ), με την ακυβέρνητη νταλίκα που προσέκρουσε επάνω σε αντλία βενζινάδικου, και να παίρνει φωτιά, είχε ως αποτέλεσμα ο 70χρονος οδηγός να κατηγορηθεί από την Αστυνομία για δύο πλημμελήματα (εμπρησμό και διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών από αμέλεια - δείτε εδώ). Ωστόσο, θα πρέπει να υπογραμμιστεί η αξιέπαινη αντίδρασή του, μόλις αντιλήφθηκε το κακό που πήγε να γίνει...

Άμεσα έτρεξε επάνω στην φλεγόμενη νταλίκα και με κίνδυνο της ζωής του, ανέβηκε στο βαρύ όχημα και το οδήγησε σε ασφαλές σημείο. Εγκυμονούσε ο κίνδυνος μιας έκρηξης που θα απειλούσε ανθρώπινες ζωές. 

Η αλήθεια είναι πως ναι μεν προκάλεσε ατύχημα και για τον λόγο αυτό θα λογοδοτήσει στην Δικαιοσύνη, όπως ορίζει ο νόμος, αλλά θα πρέπει να του αναγνωριστεί το γεγονός πως επέδειξε γρήγορα αντανακλαστικά και υπευθυνότηα!

12 σχόλια:

  1. Αυτό το είπαμε! Μετά το τεράστιο λάθος έσωσε την παρτίδα από το να γίνει η περιοχη ...Μαριούπολη !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σήμερα γράφεται ότι τελικά ξέχασε να βάλει χειρόφρενο. Ότι είναι αναμφίβολα τεράστια ή ευθύνη του για έναν επαγγελματία οδηγό δεν βλέπω να το γράφεται. Τονίζεται την γενναιότητα του μετά το τεράστιο λάθος και νομίζει ότι είναι ήρωας; Από θαύμα δεν πήρε στο λαιμό του κάποιους ανθρώπους. Τί προσπαθεί να εμφανιστεί τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πήγαινε να του κάνεις μαθηματα εσυ που είσαι αλάνθαστος

      Διαγραφή
    2. Εσυ δεν έχεις κάνει ποτέ λάθος μαλλον

      Διαγραφή
    3. Αυτός ο δολοφόνος όπως θες να τον χαρακτηρίζεις αυτός σου μεταφέρει το φαγητό που τρως κτλ αλλά πρέπει να τα κλειδώσουν όλοι να δείτε τι θα πει πείνα που έχετε μάθει μια μαλακια για όλα τα φορτηγά

      Διαγραφή
    4. Και ο γιατρός ξέχασε αλυσοπρίονο σε ασθενή που χειρουργήθηκε... Άνθρωπος και λάθος πάνε μαζι....ο.κ.;;;

      Διαγραφή
  3. 70 χρονών και είχε δίπλωμα ακόμη αν είναι δυνατών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και 100 να είναι μπορεί κάποιος να έχει δίπλωμα αρκεί μετά από εξετάσεις οδήγησης να αποδείξει ότι έχει καλά αντανακλαστικά. Έχεις δεί 18χρονα με δίπλωμα οδήγησης για τα πανηγύρια που δεν ξέρουν ούτε τα βασικά και αποτελούν κίνδυνο για την πόλη? Θέλεις να κάνουμε μία σύγκριση?

      Διαγραφή
  4. Για ποια αξιέπαινη αντίδραση μιλάτε; Σταμάτησε ολόκληρη νταλίκα στη μέση του περιφερειακού για να πάρει ο οδηγός καφέ και δεν έκανε ούτε το αυτονόητο, να βάλει χειρόφρενο; Τι λέτε τώρα; Κατέστρεψε ένα μαγαζί, χτύπησε ένα αυτοκίνητο και από θαύμα δεν ήταν εκείνη την ωρα κάποια οικογένεια με παιδιά στο πρατήριο την οποία θα είχε ξεκληρίσει... Ας σοβαρευτούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τη βλακεία την έκανε. Εάν όμως δεν έτρεχε να πάρει το φορτηγό πάνω από τη φωτιά θα είχαμε θύματα και έναν κρατήρα μέχρι το...λιντλ! Τι δεν κατάλαβαινουν κάποιοι;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα, εσύ οδηγός είσαι που μιλάς έτσι φίλε;. πρώτα μάθε ποιός είναι ο οδηγός και μετά μίλα,

      Διαγραφή
  6. λοιπον δεν μπορω να διαβαζω οτι να νε ηταν λαθος του οδηγου ειμαι οδηγος φορτηγου ηταν καθαρο λαθος του που που πριν κατεβει δεν ασφαλισε σωστα το φορτηγο του ρε ευλογημενε κατεβαινεις βαλε μια ταχυτητα κατι σβηστο το φορτηγο δεν μπορω να εκφραστω αλλιως δεν θα παθει κατι το εμπορευμα σου για 3 λεπτα που κατεβηκες να παρεις εναν καφε... θα σταματαγε να δουλευει το ψυκτικο του για λιγο ειχε ηδη ψυξη εαν δουλευε το ψυγειο του.. τεσπα. μετα απο τοσα χρονια εμπειριας που διαβαζω ηταν 70 χρονων επρεπε το χερι μηχανικα να παει στο χειροφρενο.. παλι καλα δεν ειχαμε θυματα δοξα σοι ο θεος να λεμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ