Quantcast

http://picasion.com/

ΝΔ Ημαθίας: «Είναι ξεκάθαρο ποιος είναι με τον αγρότη!»

Από τον Τομέα Πρωτογενούς Παραγωγής και Αγροτικών Φορέων - Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Ημαθίας ανακοινώθηκαν τα εξής: «Η Νέα Δημοκρατία αντέδρασε άμεσα στα προβλήματα που παρουσιάστηκαν με την εμφανιζόμενη προβληματική απορρόφηση και το επίπεδο της τιμής των συμπύρηνων ροδακίνων. Οι κοινοβουλευτικοί της εκπρόσωποι, τα αρμόδια στελέχη της Γραμματείας Αγροτικού Ν.Δ., και η Δ.Ε.Ε.Π. Ημαθίας προέβησαν σε μια σειρά συναντήσεων, ενεργειών και δηλώσεων για την επίλυση του θέματος, τη στήριξη του αγροτικού κόσμου και την προάσπιση του εισοδήματος των αγροτών.

- Απόστολος Βεσυρόπουλος - Υφυπουργός Οικονομικών: "Να τηρηθεί από τις Βιομηχανίες η ανακοινωθείσα τιμή της Ε.Κ.Ε. των 0,33-0,35€ ανά κιλό και να εξαντληθεί κάθε δυνατότητα των εργοστασίων για την απορρόφηση του συνόλου της ποσότητας των ροδακίνων."

- Αναστάσιος Μπαρτζώκας - Βουλευτής ΝΔ Ημαθίας: "Είναι μεγάλη ανάγκη να τηρηθεί η, εξαρχής συμφωνημένη, τιμή βάσης στην πώληση των συμπύρηνων, όπως αυτή έχει διαμορφωθεί μεταξύ των διαπραγματεύσεων των παραγωγών και βιομηχανιών."

- Λάζαρος Τσαβδαρίδης - Βουλευτής ΝΔ Ημαθίας: "Απαράδεκτη εξέλιξη, σε μία ιδιαίτερα δύσκολη εποχή για τον κόσμο της πρωτογενούς παραγωγής η οποία όχι μόνο δεν δικαιολογεί επ’ ουδενί κάποια μείωση της τιμής παραγωγού αλλά αντιθέτως δημιουργούσε προσδοκίες για τιμές πώλησης υψηλότερες από τις περσινές."

- Γιανναβαρτζής Σταύρος - Πρόεδρος Δ.Ε.Ε.Π. Ημαθίας: "Χρειάζεται όλοι να "βάλουν πλάτη". Να πράξουν αυτό που επιβάλουν οι περιστάσεις."

Η εικόνα λοιπόν είναι μια και είναι τελείως ξεκάθαρη.

Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης όλα αυτά τα χρόνια στήριξε την αγροτική παραγωγή και τους αγρότες, με μια σειρά φορολογικών μέτρων, ενισχύσεων και αποζημιώσεων. Αυτό θα συνεχίζει να το κάνει στο μέλλον με το καλύτερο τρόπο.

Τα γεγονότα δεν αλλάζουν και δείχνουν ποιος ήταν και συνεχίζει να είναι με τον αγρότη, στη ΠΡΑΞΗ».

16 σχόλια:

  1. Για τους λογαριασμούς ρεύματος έχετε να πείτε κάτι; μήπως για τη βενζίνη; για την ακρίβεια στο ψωμί; και γενικά σε είδη διατροφής που είναι πρώτης ανάγκης; ΟΥ να μου χαθείτε κοπριές κι εσείς και οι υπόλοιποι κεντροαριστεροδεξιοί. ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΡΕ ΟΥΣΤ. ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ταμείο σήμερα η αύριο;Λίγο τσίπα δεν υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΝΔ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΗ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ €€

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΟ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΑΚΙ. ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΥΝΤΟΜΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εσείς,της ΔΕΕΠ μάλλον βρίσκεστε και ζείτε σε ένα παράλληλο σύμπαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχει πολλά βόδια η Ημαθία να σας ξαναψηφίσουν, ας ψοφανε από την πείνα..καμία σωτηρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.... Οι άνθρωποι τα έχουν χάσει τελείως... Νομίζουν μιλάνε ακόμα σε 🐑🐑🐑

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ποποοοο έβγαλαν ανακοίνωσεις οι βουλευτές λέει... Σιγά μην σκισετε κάνα καλσόν μάγκες... 🤡🤡🤡

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εχετε μαλλον χασει τα αυγα και τα πασχαλια....ξερετε τι σας γινεται;;; ξερετε αυτος ο ΠΘ που εχει γραμμενη την κοινωνια η εισθε βολεμενοι και θα χασετε τα μπονους με την οποια αλλαγη;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όλοι είστε ο ένας χειρότερος απ' τον άλλον! Το ερώτημα είναι ποιος είναι ο χειρότερος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι έγινε παλικάρια.Που είναι οι επισκέψεις οι ατομικές στα χωράφια? Έπεσε μπάλωμα και απαντάτε ομαδικά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ένας πολιτικός ήταν με τον αγρότη και το όνομα αυτού Πούτιν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κρίμα οι Βιομηχανίες άδειασαν τους Βουλευτές της ΝΔ
    ΣΥΡΙΖΑ Μόνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είστε μια από τα ίδια για να μην πω χειρότεροι.

      Διαγραφή
  14. Είναι ξεκάθαρο, ότι της ΝΔ είστε εκτός πραγματικότητας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Με 2 ευρώ αγροτικό πετρέλαιο, δεν νομίζω ότι η ΝΔ είναι ξεκάθαρα ε τον Αγρότη.. Ωραίες οι ανακοινώσεις αλλά ε 0.50ευρω την κιλοβατώρα, και γω να είχα εργοστάσιο θα μείωνα την λειτουργία του.. Αφήστε τις ανακοινώσεις και κάντε κάτι γιατι τα βασικά κόστη έχουν πιάσει ταβάνι και για τους αγρότες αλλά και για τα καταστήματα κ τα ψυγεία φρούτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ