Quantcast

http://picasion.com/

Μισθώνεται και το Καταφύγιο του ΣΧΟΒ στο Σέλι

Σκοπός της εταιρείας η 12μηνη λειτουργία
Στη μακροχρόνια μίσθωση του Καταφυγίου του Συλλόγου Χιονοδρόμων Ορειβατών Βέροιας (ΣΧΟΒ), στο Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου, προχώρησε η εταιρεία «Hellios Marine». Πρόκειται για την ίδια εταιρεία που έχει ήδη εκδηλώσει το ενδιαφέρον και προχωράει τις διαδικασίες για μίσθωση του ξενοδοχείου «Ξενία» στο Σέλι.

Το καταφύγιο του ΣΧΟΒ, με τον οποίο η εταιρεία έχει ήδη έλθει σε συμφωνία, διαθέτει 126 κλίνες, καφέ, εστιατόριο, γυμναστήριο, σάουνα, αίθουσα εκδηλώσεων και λοιπούς βοηθητικούς χώρους, συνολικής έκτασης 1.500 τ.μ.




Σκοπός της εταιρείας είναι η λειτουργία, τόσο του ξενοδοχείου Ξενία όσο και του καταφυγίου του ΣΧΟΒ, όλο τον χρόνο και όχι μόνο κατά την χειμερινή περίοδο, διαθέτοντας στον σχεδιασμό της ένα πλάνο δράσεων πέραν της χιονοδρομίας, για την εξυπηρέτηση του σκοπού αυτού.

4 σχόλια:

  1. Επιτέλους ανάπτυξη σέ ένα ωραίο μέρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΚΟΠΗ.
    Ο ΑΛΛΟΣ ΗΡΘΣ ΣΤΟ ΣΕΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ 3 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΔΕΙΞΗ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΤΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ