Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Summer vibe: Μια όμορφη Βεροιώτισσα σε παραλία της Σερίφου

Όπως φαίνεται, η Μαρία Λεκάκη άφησε για λίγο το πατρικό της στη Βέροια για να ταξιδέψει στις όμορφες Κυκλάδες. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια «προσγειώθηκε» στη Σέριφο. Εκεί που απόλαυσε χαλαρές στιγμές. μακριά από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της. Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κάνουμε με το που φτάσουμε σε ένα νησί; Εκτός από το να τακτοποιήσουμε τα πράγματα στο δωμάτιο. Φυσικά, να ξεχυθούμε στην κοντινότερη παραλία και να αφήσουμε τον ήχο του κύματος να μας ταξιδέψει σε μέρη μαγικά. 

Αυτό ακριβώς έκανε και η Μαρία Λεκάκη, η οποία δημοσίευσε την πρώτη της φωτογραφία από τις διακοπές της στη Σέριφο και η οποία προστίθεται ξεκάθαρα στο feed της ετικέτας #beachlife. Τσέκαρε παρακάτω με τα ίδια σου τα μάτια, για να πειστείς.

Η Μαρία Λεκάκη γίνεται «ένα» με το Αιγαίο πέλαγος και αποτυπώνει το mood του καλοκαιριού

Χωρίς να γράψει σχεδόν τίποτα στην περιγραφή, παρά μόνο προσθέτοντας το hashtag του κυκλαδίτικου νησιού, η ηθοποιός αποτύπωσε το mood του καλοκαιριού, μέσα από μία μόνο φωτογραφία στο προφίλ της. Βλέποντας τη Μαρία Λεκάκη να είναι ξαπλωμένη στην αμμουδιά κάποιας απόμερης παραλίας στη Σέριφο, έχοντας απλώσει τα μαλλιά της και χωρίς να φοράει το πάνω μέρος από το μαγιό της, μας κάνει ξεκάθαρα να ονειρευόμαστε και να ανυπομονούμε για τη στιγμή που θα βρεθούμε και εμείς σε μία τέτοια, παρόμοια φάση. Μέχρι τότε, υπομονή με παρηγοριά τη φωτογραφία της ηθοποιού.


1 σχόλιο:

  1. Καινούργιο φρούτο είναι αυτό ?
    Ρε παιδιά το κάθε χαλαζοκτυπημένο το βγάζουμε στην φόρα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ