Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αυτός είναι ο 22χρονος Πακιστανός που δολοφόνησε την 17χρονη από το Μακροχώρι

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό του 22χρονου Πακιστανού, συντρόφου της 17χρονης που βρέθηκε τη Δευτέρα νεκρή στο σπίτι της στο Περιστέρι. Η 17χρονη Νικολέτα, με καταγωγή από το Μακροχώρι, βρέθηκε νεκρή από την αδελφή της και τον σύντροφο της μητέρας της το βράδυ της Δευτέρας, στο κρεβάτι της, ημίγυμνη, χωρίς την μπλούζα της. Η μητέρα της είχε φύγει από το σπίτι τους στο Περιστέρι το απόγευμα στις 4 για να πάει στην εργασία της. Μία ώρα αργότερα αναζήτησε την κόρη της στο τηλέφωνο, χωρίς να μπορεί να τη βρει. 

Αργότερα την αναζήτησε ξανά και όταν στις 8 με 9 το βράδυ ανησύχησαν, καθώς δεν μπορούσαν να την εντοπίσουν, έστειλε τη μικρότερη κόρη της μαζί με τον σύντροφό της στο σπίτι τους στο Περιστέρι για να δουν τι συμβαίνει. Εκεί βρέθηκαν αντιμέτωποι με το αποτρόπαιο θέαμα.

Η 17χρονη Νικολέτα, η οποία, όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία, δολοφονήθηκε, διατηρούσε τους τελευταίους 10 μήνες δεσμό με τον 22χρονο Πακιστανό. Μάλιστα, το κορίτσι είχε φέρει στο σπίτι τον νεαρό, για να μείνουν μαζί, προκαλώντας την οξύτατη αντίδραση της μητέρας της. 

Οι καβγάδες του ζευγαριού ήταν συνεχείς και έντονοι. Ως ένα επιπλέον στοιχείο πρέπει να καταγραφεί ότι ο 22χρονος είχε κλειδιά του σπιτιού της οικογένειας. Σημειώνεται ότι στην πόρτα του σπιτιού δεν υπήρχαν σημάδια παραβίασης.

Εγκληματική ενέργεια, ασφυκτικός ο θάνατος της 17χρονης

Ο ιατροδικαστής, που ανέλαβε να εξετάσει τη σορό της 22χρονης, διαπίστωσε ότι τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι δεν πρόκειται για αυτοχειρία αλλά για εγκληματική ενέργεια και ότι το κορίτσι υπέστη ασφυκτικό θάνατο. Ο δράστης έκλεισε τους αεραγωγούς του κοριτσιού, φράζοντας το στόμα και τη μύτη, ενώ υπήρχαν και εκδορές στο μάγουλο της 17χρονης.

Άφαντος ο σύντροφος της 17χρονης


Η αστυνομία αναζητεί τον 22χρονο Πακιστανό, ο οποίος φέρεται να επισκέφθηκε φιλικό σπίτι, να μάζεψε κάποια πράγματά του και να εξαφανίστηκε.

9 σχόλια:

  1. Δεν είδα καμία διαδήλωση από τους αριστερούς ή από καμία ΜΚΟ υπέρ της κοπέλας και κατά του Πακιστανού.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν πρόκειτε να δεις ούτε γι αυτή τη δολοφονία, αλλά ούτε και για τον βιασμό και λιντσάρισμα της 15χρονης Μυρτούς της Πάρου, ούτε για τους δολοφόνους του Μανώλη Καντάρη από αλλοδαπούς, για μια κάμερα, ούτε για τον Νίκο Μουστάκα που πέταξαν στο γκρεμό αλλοδαποί για 20 Ευρώ.

      Διαγραφή
  2. Για επενδυτής φαίνεται, με νόμιμα έγγραφα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΥ ΠΗΓΕ Κ ΤΟΝ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΑΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν θα δειτε να αλλαζει κατι ,και τα θυματα σαν την Νικολετα,την Μυρτω, θα αυξανονται ,γιατι πακιστανους χρειαζεται (το κρατος-συστημα) για να κανουν δουλειες που δεν κανουν οι Ελληνες,μαζευουν φραουλες,καθαριζουν πατατες σε κουζινες στη μυκονο ,μαζευουν ομπρελες ξαπλωστρες ....
    Ειναι ο καπιταλισμος αυτος.
    Απλα η γερμανια αφηνει να μπαινουν μορφωμενοι με οικογενειες(σε hotspot στην τουρκια διαλεγε και εδινε χαρτια μονο σε επιστημονες με οικογενειες) και εδω μαζευουμε τα κατακαθια του πακισταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχομαι να μην έχεις δίκιο για την αύξηση των θυμάτων, αλλά για τα υπόλοιπα είναι δυστυχώς ιστορία

      Διαγραφή
  5. Που είναι τα metoo ? Οι αλληλέγγυοι ? Οι φεμινίστριες που σκούζουν για την κακιά πατριαρχία ?
    Αν βέβαια ο δολοφόνος είναι αριστερός εκτελεστής 11 ανθρώπων, κίναιδος ντυμένος βασίλισσα που μπήκε σε κατάστημα να κλέψει με την μαχαίρα ή Αλλοδαπός τότε και μόνο τότε χαλάει ο κόσμος από την συμπαράσταση .
    Υποκριτές της θολοκουλτούρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 30χρονος είναι ο Πακιστανός όχι 22χρονος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ