Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εκτός «Βασίλισσας» ο Ορφανίδης

Ενώ όλα έδειχναν πως ο Ξανθιώτης μεσοεπιθετικός θα συνέχιζε να φοράει τη στολή της «Βασίλισσας», καθώς υπήρχε μια αρχική προφορική συμφωνία για την παραμονή του στην ομάδα, τελικά δεν θα ξαναφορέσει προς το παρόν τουλάχιστον την ιστορική μας φανέλα. Ο ποδοσφαιριστής δεν εμφανίστηκε ούτε στην 1η συγκέντρωση, αλλά ούτε και στις υπόλοιπες προπονήσεις και ιατρικές - εργομετρικές εξετάσεις που περνάνε αυτές τις ημέρες οι υπόλοιποι. Έτσι, δύσκολα θα αλλάξει κάτι κι ο Ορφανίδης θα κοιτάξει πλέον τις προτάσεις που τυχόν έχει στα χέρια του από άλλες ομάδες.

Η πλευρά του ποδοσφαιριστή σύμφωνα με τις πληροφορίες υποστηρίζει πως έγινε αρχικά μια προφορική συμφωνία μεταξύ της νέας διοίκησης και του ιδίου για να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, αλλά από κει και πέρα δεν έγινε καμία τελική συζήτηση και συμφωνία, οπότε έμεινε ελεύθερος.

6 σχόλια:

  1. Υπαρχει παρακηνιο εδω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχεις άλλον; ΟΧΙ. Μπορείς να πάρεις άλλον; ΟΧΙ. Μένεις; Μένω! Δίνεις; ΔΡΑΧΜΑΙ δε δίδω. Ευρώ; Ναι αλλά...Συμφωνείς; Συμφωνώ! Πότε; Τότε. Ήρθα! Τώρα; Ναι. Όχι. Γεια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχασε η Βενετιά βελόνι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χοντρο παρασκηνιο .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προφωρικη Συμφωνια ??
    Τι ειναι οι ποδοσφαιριστες Συμπηρηνα Ροδακινα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ