Quantcast

http://picasion.com/

Ανυφαντάκης: «Η Βέροια αλλάζει σελίδα, αλλά παραμένει η Βέροια»

Ο νέος προπονητής της Βέροιας Κώστας Ανυφαντάκης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Primo Secondo του ραδιοφωνικού σταθμού City of Primo 106.1 και μεταξύ άλλων ανέφερε πως η «Βασίλισσα» είναι μια καλά οργανωμένη ομάδα, η οποία παρέχει τα πάντα στα στελέχη και στους ποδοσφαιριστές της για να εργαστούν. Είπε πως αυτό που περίμενε, αυτό βρήκε. Μεταξύ άλλων ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός, τόνισε πως το πλάνο είναι να ολοκληρωθεί το ρόστερ κατά το 90% μέχρι τις 15 Αυγούστου και πως η ομάδα ψάχνει για προετοιμασία σε προπονητικό κέντρο, αλλά υπάρχει αυτή την περίοδο μεγάλη πληρότητα και είναι δύσκολο. Αλλά δεν ανησυχεί καθώς η εκτίμησή του όπως και όλων, είναι πως το πρωτάθλημα θα αρχίσει τέλη Σεπτέμβρη με αρχές Οκτώβρη, οπότε υπάρχει χρόνος.

Τέλος ο σχεδιασμός της ομάδας είναι να αποτελούν μέρος του συνόλου του αγωνιστικού τμήματος αρκετά νέα παιδιά, ώστε να θέσει τις βάσεις για ένα λαμπρό ποδοσφαιρικό μέλλον για τη «Βασίλισσα».

2 σχόλια:

  1. SYGHARITIRIA STIN DIOIKISI GIA THN EPILOGI TOU KOOUTS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι καλός προπονητής και πιστεύω να φανεί η δουλειά του...σε πιστεύουμε κοουτς.ας ελπίσουμε οι κινήσεις που θα κάνουν από δω και πέρα να βοηθήσουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ