Quantcast

http://picasion.com/

Ξενοδόχος από την Ημαθία την πάτησε άσχημα - Του έκλεψαν 6.500€ με το πρόσχημα της κράτησης

Δεν μπορεί να το πιστέψει αυτό που του συνέβη ένας ιδιοκτήτης ξενοδοχείου στην Ημαθία. Ένας απατεώνας επικοινώνησε μαζί του και με το πρόσχημα ότι ήθελε να κλείσει ένα δωμάτιο, του έστειλε ένα SMS, με το οποίο του ζήτησε να κάνει κλικ, προκειμένου να ολοκληρωθεί η συναλλαγή. Μ' αυτό το πονηρό τρόπο κατάφερε να του αποσπάσει τα τραπεζικά στοιχεία του και να αφαιρέσει από τον λογαριασμό του το ποσό των 6.500 ευρώ.

«Δεν καταχωρούμε κωδικούς eBanking σε ιστοσελίδες, οι οποίες ανοίγουν μέσω υπερσυνδέσμων (links), που υπάρχουν σε μηνύματα» αναφέρει χαρακτηριστικά η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση της Κεντρικής Μακεδονίας.

3 σχόλια:

  1. Ωραιο το παραμυθι Βεροιωτη, ολοι στο κολπο για να φερετε τα τσιπακια. Γραφετε εκει ενα παραμυθι χωρις στοιχεια απλα να τρομοκρατησετε τον κοσμο και να τον οδηγεισετε εκει που θελετε με ενα φανταστικο γεγονος χωρις στοιχεια καθολου. ΑΛΗΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και που ξέρουμε οτι είναι αλήθεια αφου δεν γράφει ονόματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ