Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Power pass: «Ανοιχτά» από σήμερα όλα τα ΑΦM - Πιθανή παράταση

Μέσα στην ημέρα αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα του Power Pass και για τα ΑΦΜ με λήγοντα αριθμό 9 και 0. Μέχρι σήμερα το πρωί (24/06) υποβάλλουν τα ΑΦΜ με λήγοντα 1,2,3,4,5,6,7 και 8. Έτσι από σήμερα όλα τα ΑΦΜ θα μπορούν να μπαίνουν στην πλατφόρμα για αιτήσεις. Σημειώνεται πως η πλατφόρμα για το επίδομα ρεύματος θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι και την 30η Ιουνίου.

Ανοικτό το ενδεχόμενο παράτασης


Από το ΥΠΟΙΚ υπάρχουν σκέψεις για να παραταθεί η προθεσμία. Από την πλευρά του και ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο παράτασης υποβολής αιτήσεων. «Θα ήθελα να περιμένουμε λίγο, να δούμε πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση. Πάντα παρακολουθούμε τη δυναμική των εξελίξεων. Γίνεται προσπάθεια να μην δίνονται πολλές παρατάσεις, γιατί όσο δίνεται παράταση για να βοηθηθεί ο κόσμος, τόσο υπάρχει δυσκολία στην εκροή πόρων προς όσους έχουν υποβάλει έγκαιρα τα στοιχεία τους. Προσπαθούμε να ισορροπήσουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στα «Παραπολιτικά 90,1».

1 σχόλιο:

  1. Όταν κάποιος απεβίωσε και υπάρχει μεγάλο ποσό ρήτορας, μπορεί να γίνει αίτηση, από ποιον;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ