Quantcast

http://picasion.com/

Μήνυμα Τσαβδαρίδη για την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων

Από το πολιτικό γραφείο του Αν. Γεν. Γραμματέα ΚΟ της ΝΔ και Βουλευτή Ημαθίας κ. Λάζαρου Τσαβδαρίδη ανακοινώθηκαν τα εξής: «Αγαπητά μας παιδιά: Κατανοώ ότι οι Πανελλαδικές Εξετάσεις που ξεκινούν σήμερα για όσα από εσάς αποφοιτήσατε από επαγγελματικά λύκεια και αύριο για όσα αποφοιτήσατε από γενικά, είναι μία επίπονη και απαιτητική διαδικασία που προκαλεί δικαιολογημένα άγχος σε εσάς και στις οικογένειές σας.

Είναι όμως και μία διαδικασία για την οποία χρόνια τώρα προετοιμάζεστε με συνέπεια, αφοσίωση και ένταση, έχοντας την συνεχή στήριξη των δικών σας ανθρώπων και την υπεύθυνη καθοδήγηση των καθηγητών σας.

Και αυτό πρέπει να σας γεμίζει με αισιοδοξία για το τελικό αποτέλεσμα και με εμπιστοσύνη για τις ικανότητες και τις γνώσεις σας! Να θυμάστε ότι στα μάτια όλων όσοι σας αγαπάμε και είμαστε υπερήφανοι για εσάς, είστε ήδη νικητές.

Γιατί αγωνίζεστε για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας ξεπερνώντας δυσκολίες και φόβους. Και ο καθημερινός αυτός αγώνας, με μέθοδο, υπομονή, πίστη και προσήλωση, είναι από μόνος του το μυστικό της επιτυχίας στη ζωή.

Σας εύχομαι να αγωνίζεστε πάντα για όσα σας ενθουσιάζουν. Για όσα σας εμπνέουν. Για όσα σας συγκινούν. Σας εύχομαι να αγωνίζεστε πάντα για καινούργιες κορυφές, για νέους στόχους. Σας εύχομαι να αξιοποιήσετε τις ιδιαίτερες κλίσεις σας, τα ταλέντα σας και τα χαρίσματά σας και να γίνετε ευτυχισμένοι άνθρωποι, συνειδητοποιημένοι πολίτες και ολοκληρωμένες προσωπικότητες.

Οι πανελλαδικές εξετάσεις είναι ένας μόνο σταθμός σε αυτή την όμορφη διαδρομή. Δεν είναι ούτε το τέλος της διαδρομής, ούτε το τέλος των στόχων σας. Δώστε λοιπόν τον καλύτερό σας εαυτό με χαμόγελο! Καλή επιτυχία σε όλες και σε όλους σας!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ