Quantcast

http://picasion.com/

Τον εμπορικό κόσμο συνάντησε ο Δήμαρχος Νάουσας

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου της Η.Π. Νάουσας με τους εκπρόσωπους του εμπορικού κόσμου, των κλάδου της καφεστίασης και του κλάδου της φιλοξενίας καθώς και επενδυτή του ορεινού θερέτρου των 3-5 πηγαδιών. Αναλύθηκε ένα πλάνο για δωδεκάμηνη λειτουργία του κέντρου με δράσεις προσέλκυσης επισκεπτών, το οποίο θεωρούσαμε ρεαλιστικό, κινείται σε χαμηλούς τόνους και είναι δυνατόν να υλοποιηθεί με τις υπάρχουσες υποδομές.

Σαφέστατα οι δράσεις αυτές θα επηρεάσουν την κίνηση τόσο στην πόλη όσο και στα παρακείμενες μανάδες φιλοξενίας και εστίασης της Κουτσούφλιανης και της Μεταμόρφωσης. Αναγνωρίστηκε από όλους η προβληματική κατάσταση του οδικού δικτύου ζητήθηκε από τη δημοτική αρχή άμεση βελτίωση του, η εκπόνηση μελέτης και ένταξη της σε χρηματοδοτικό εργαλείο.

Παράλληλα συζητήθηκαν αναπτυξιακές δυνατότητες με δημιουργία εκδηλώσεων πανελλήνιου και ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος από το Δήμο που θα επηρεάσουν άμεσα και ανταποδοτικά την τοπική μας οικονομία. Επίσης ζητήθηκε η δημιουργία «camper stop» στον αστικό ιστό, για την επισκεψιμότητα των συνεχώς αυξανόμενων ευρωπαίων campers. Υπήρξε ανταπόκριση σε όλα τα ζητήματα από τη δημοτική αρχή και δόθηκαν υποσχέσεις για την άμεση αντιμετώπιση τους.

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ