Η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (Ο.Ε.Σ.Α.Δ.) Ημαθίας σε συνεργασία με τον Δήμο Βέροιας και το ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας θέλοντας να συνδράμουν στην καταπολέμηση της βίας στους αθλητικούς χώρους και να διατηρήσουν ζωντανή τη μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού, προκήρυξαν εις μνήμη του τους αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΊΑΣ «Άλκης παρών», με τουρνουά μπάσκετ που θα διεξαχθεί από την Δευτέρα 16 έως την Τετάρτη 18 Μαΐου, μεταξύ σχολικών ομάδων Δημοτικών και Γυμνασίων της Βέροιας (σχ. Έτους 2021-22).
Οι αγώνες για τα οκτώ (8) Δημοτικά σχολεία ξεκινούν την Δευτέρα 16 Μαΐου 2022 στο ΔΑΚ Μακροχωρίου και θα συνεχιστούν την Τρίτη 17 Μαΐου, στο ίδιο αθλητικό κέντρο, με τους αγώνες για τα οκτώ (8) Γυμνάσια του δήμου. Οι τελικοί του τουρνουά (Δημοτικά & Γυμνάσια) θα διεξαχθούν στο αθλητικό πάρκο «Άλκης Καμπανός» (περιοχή Βικέλα), όπου θα γίνει η Τελετή Ονοματοδοσίας σε μνήμη και προς τιμήν του 19χρονου νέου που έχασε τόσο άδικα τη ζωή του πέφτοντας θύμα τυφλής οπαδικής βίας.
Η ώρες τέλεσης των αγώνων για τα Δημοτικά Σχολεία είναι:
Δευτέρα 16 Μαΐου 2022, από 08:30 έως 13:15 (ΔΑΚ Μακροχωρίου)
Για τα Γυμνάσια:
Τρίτη 17 Μαΐου 2022, από 09:30 έως 12:45 (ΔΑΚ Μακροχωρίου)
Η Τελετή Ονοματοδοσίας του αθλητικού πάρκου (περιοχή Βικέλα) σε «Άλκης Καμπανός» θα πραγματοποιηθεί στις 10:15 π.μ. την Τετάρτη 18 Μαΐου 2022, όπου και θα ακολουθήσουν οι τελικοί αγώνες καλαθοσφαίρισης.
Η πρωτοβουλία για την τέλεση των αγώνων γίνεται με γνώμονα το χρέος όλων μας να εμφυσήσουμε στα παιδιά το πνεύμα του «ευ αγωνίζεσθαι» και της μηδενικής ανοχής απέναντι στην βία στα γήπεδα, στην οπαδική και γενικότερα σε κάθε μορφή βίας. Στους αγώνες συμμετέχουν οι μαθητές της Ε’ και ΣΤ’ των Δημοτικών Σχολείων και όλων των τάξεων του Γυμνασίου στους οποίους θα δοθούν μπλούζες με γραμμένο το «Άλκης παρών» και τον αριθμό 19. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν με την υποχρεωτική παρουσία γιατρού.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Και ο αδελφός της είναι επίσης διοικητής Τροχαίας στα Ιωάννινα - Πανέτοιμη για τη νέα πρόκληση στην καριέρα της και να
-
«Συναγερμός» σήμανε το πρωί της Κυριακής 15 Ιουνίου 2025 σε πολυκατοικία στην περιοχή του Άλσους Παπάγου στη Βέροια, όταν οι
-
Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Βέροιας μετά το σοκαριστικό τροχαίο που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 15 Ιουνίου επάνω στην
-
«Κομμάτια» μια μηχανή και καραμπόλα πολλών οχημάτων - Διακόπηκε η κυκλοφορία
-
Στη δίνη των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών θα βρεθούν μέσα στο καλοκαίρι βιομηχανίες της Βόρειας Ελλάδας, κάποιες εκ των οποίων
-
Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας Ένας νεκρός και 7 τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός του
-
Έφυγαν σήμερα από την ζωή τρεις συμπολίτες μας και οι κηδείες τους θα τελεστούν σε Βέροια και Πατρίδα.
-
«Μπλοκ» στο εκτεταμένο δίκτυο ψευδών δηλώσεων βοσκοτόπων, όπου κτηνοτρόφοι δήλωναν εκτάσεις σε μακρινές περιοχές, δημόσια
-
Νέες πιέσεις στους οικογενειακούς προϋπολογισμούς και στον τιμάριθμο φέρνουν οι αυξήσεις στα τιμολόγια του ηλεκτρικού ρεύματος, σε μια
-
Τύχη - Έρωτας - Χρήμα Η μέρα ξεκινά με… ηλεκτρισμό στον αέρα – και όχι, δεν φταίει ο καιρός!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.