Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νέο Δ.Σ. στο Γηροκομείο Βέροιας - Όλα τα ονόματα

Εκπρόσωποι της Π.Ε. Ημαθίας ο Γιώργος Μπιλέκας και η Ελένη Γουτσίκα
Με μεγάλη προσέλευση ανταποκρίθηκαν τα μέλη του Αδελφάτου Γηροκομείου Βέροιας , εφαρμόζοντας όλες οι απαραίτητες οδηγίες σε θέματα μη διασποράς του Covid 19, στο κάλεσμα της Διοικούσας Αρχής για εκλογές, στο Αδελφάτο Γηροκομείο Βέροιας, στις 20-2-2022, όπου και εξέλεξαν τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Αδελφάτου Γηροκομείου Βέροιας. Το νέο Δ.Σ. συγκροτήθηκε σε σώμα στις 23-2-2022 και έγινε κατανομή αξιωμάτων όπως παρακάτω:


Πρόεδρος Μούρτζιου - Χατζηευστρατιάδου Ευδοξία.
Αντιπρόεδρος Μπιλαδέρη Ελένη.
Γραμματέας Παπαδοπούλου Κρυσταλλία.
Ταμίας Καζαντζίδης Δημήτρης.
Μέλη Κάτσιου Μαρία, Μούρτζιος Ιωάννης, Δρούγκας Χρήστος , Καλουσίδου Πελαγία , Μανουσάρη Αντωνία, Όβεζικ Χριστίνα, Λεονταρά Βαρβάρα

Από τα παραπάνω μέλη, για την διοίκηση του Ιδρύματος της Μ.Φ.Η. «ΣΩΣΣΙΔΕΙΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ», εξελέγησαν τα κάτωθι μέλη:

1) Κάτσιου Μαρία 2) Μούρτζιος Ιωάννης 3) Δρούγκας Χρήστος.

Αναπληρωματικά Μέλη αυτών:

1)Καζαντζίδης Δημήτρης 2) Παπαδοπούλου Κρυσταλλία 3)Μπιλαδέρη Ελένη.

Επίσης κατόπιν αποφάσεως από τον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας, ορίστηκαν οι εκπρόσωποι της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας στο νέο Δ.Σ. της Μ.Φ.Η.``ΣΩΣΣΙΔΕΙΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ``, οι: κ. Γιώργος Μπιλέκας με αναπληρωματικό μέλος την κ. Αγγελική Σιδηροπούλου και η κ. Ελένη Γουτσίκα, με αναπληρωματικό μέλος την κ.Κυριακή Σαραμανιώτου.

Στις 28-2-2022 έγινε η συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Μ.Φ.Η.``ΣΩΣΣΙΔΕΙΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ``, όπου και έγινε η κατανομή αξιωμάτων στο νέο Δ.Σ. της Μ.Φ.Η. .``ΣΩΣΣΙΔΕΙΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ``, ως εξής: 

Πρόεδρος Κάτσιου Μαρία.
Αντιπρόεδρος Μούρτζιος Ιωάννης.
Ταμίας Δρούγκας Χρήστος.
Γραμματέας Μπιλέκας Γιώργος.
Μέλος Γουτσίκα Ελένη.
Εκ της Δ/νσεως του Γηροκομείου Βέροιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ