Quantcast

http://picasion.com/

Κάθισαν στο σκαμνί ο «Νταβέλης» και οι «Γενίτσαροι και Μπούλες» - Τι έκρινε το δικαστήριο

Το πρωί της Πέμπτης 10 Μαρτίου στο Δικαστικό Μέγαρο της Βέροιας εκδικαστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο, η υπόθεση που αφορούσε την εκτέλεση του δρώμενου «Γενίτσαροι και Μπούλες» για το έτος 2020, κατά το οποίο είχε απαγορευτεί η τέλεσή του, λόγω της πανδημίας. Η απόφαση του δικαστηρίου ήταν αθωωτική, τόσο για τον σύλλογο «Νταβέλη» όσο και για τον Όμιλο «Γενιτσαροι και Μπούλες». Οι εκπρόσωποι των δύο συλλόγων κλήθηκαν να δικαστούν με την κατηγορία ότι πέρυσι δεν απέτρεψαν τους χορευτές τους να βγουν την αποκριά. 

Τελικά, η απόφαση ήταν αθωωτική, διότι δεν συμμετείχαν επίσημα στο δρώμενο και τα μπουλούκια που δημιουργήθηκαν οφειλόταν σε αυθόρμητη πρωτοβουλία των χορευτών. Δικηγόρος της υπεράσπισης ήταν ο Θεόκτιστος Πιπερόπουλος.

Η παραπάνω απόφαση έρχεται στην σκιά, από το βαρύ πρόστιμο των 50.000 ευρώ που επιβλήθηκε στον Όμιλο, για τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν πριν από λίγες ημέρες στη Νάουσα.

5 σχόλια:

  1. Η επιλογή της δικαιολογίας ότι ήταν αυθόρμητη η εκδήλωση, δείχνει καθαρά την ΔΕΙΛΙΑ και το ΧΑΜΗΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΗΘΟΣ που διακατέχει τους ιθύνοντες του δήμου Νάουσας, αφού δεν τόλμησαν να αναλάβουν τις ευθύνες τους.
    Το ΚΚΕ τους προκαλεί αν έχουν το πολιτικό σθένος για αν θα αναλάβουν ΤΩΡΑ τις ευθύνες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. άρα η απόφαση αυτή είναι για την ποινή του 2020 και όχι για την προχθεσινή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραίος καιρός σήμερα, θα τανε πιο καλά αν δεν είχε αυτόν τον κρύο κ παγωμένο αέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ...
    ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΘΙΜΟ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΣΧΕΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΄΄ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ΄΄. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κο Κο Κο Κο. Έλα που πουλ πουλ.
    Γέμισε κότες η Νάουσα.
    Θα το θυμόμαστε στις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ