Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (7/2 - 13/2)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα

Επιτέλους καλά νέα !!!! Αυτή την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022 ο Άρης από το ζώδιο του Αιγόκερω σχηματίζει την θετική γωνία τριγώνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου (στην 11ο μοίρα)! Αυτό το γήινο τρίγωνο μας δίνει ξαφνικές, απρόβλεπτες ευκαιρίες που αφορούν κυρίως τους πρακτικούς τομείς της ζωής μας και μας στηρίζουν να πάρουμε μία σημαντική ανάσα ανανέωσης! Τι να αναμένουμε με το Τρίγωνο Άρη Ουρανού;;; Εκπλήξεις, αλλαγές, επαγγελματικές ευκαιρίες, προοδευτικά βήματα που θα πάνε την καριέρα μας ένα βήμα παρακάτω, εγρήγορση, τόλμη, περιπέτεια, κατακτήσεις, ευχάριστα γεγονότα που αλλάζουν την ροή των προσωπικών μας υποθέσεων! Ποια ζώδια ευνοούνται; Οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου! Ευνοούνται και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 11η μοίρα των παραπάνω ζωδίων!

♈ Κριός

Γενικά

Αγαπητέ Κριέ, μία εποικοδομητική εβδομάδα ξεκινά μετά από πολύ καιρό! Επιτέλους μπορείς να βάλεις σε τάξη και σειρά τις επαγγελματικές σου υποθέσεις, αλλά και τους στόχους που έχεις και να δεις να αποδίδουν! Δεν σου κρύβω ότι συνεχίζεις να είσαι καχύποπτος και φοβισμένος για το τί θα συμβεί στο μέλλον ιδιαίτερα των πρακτικών υποθέσεων της ζωής σου όμως θα έχεις αυτές τις μέρες θετικές και ουσιαστικές εξελίξεις. Το τρίγωνο Άρη – Ουρανού θα σε βοηθήσει να καλύψεις κενά, ενώ με την σύνοδο Ερμή Πλούτωνα βάζεις στόχους και είσαι επίμονος στην κατάκτησή τους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου συνεχίζεις να τα έχεις παραμελημένα, σιγά – σιγά όμως έχεις αρχίσει να αντιλαμβάνεσαι ότι αυτό που έχεις ανάγκη στο πλευρό σου είναι κάτι ουσιαστικό, που θα γεμίσει τα κενά σου! Οι μέρες είναι καλές για να ξεδιαλύνεις υποθέσεις ερωτικές του παρελθόντος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σε επαγγελματική εγρήγορση είσαι αυτή την εβδομάδα και καταφέρνεις να προχωρήσεις ένα επαγγελματικό σχέδιο που είχε μπλοκάρει το τελευταίο διάστημα! Μετά από καιρό λαμβάνεις και μία ικανοποίηση για ένα ζήτημα οικονομικό!

♉ Ταύρος

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, διανύεις ένα μεταβατικό στάδιο αλλαγών, όμως η εβδομάδα αυτή αναμένεται να σου δώσει σημαντικά στηρίγματα για να προωθηθούν τα σχέδια σου και να κάνεις και ευχάριστες αλλαγές στην ζωή σου! Το τρίγωνο του Άρη από τον Αιγόκερω, με τον Ουρανό από το ζώδιο σου, φέρνει το άνοιγμα μίας νέας προοπτικής, έτσι λοιπόν δραστηριοποίεισαι αυτό τον καιρό σε σχέδια, συμφωνίες, εκπαιδευτικές δραστηριότητες είτε προγραμματίζεις κάποιο ταξίδι! Η σύνοδος του Ερμή με τον Πλούτωνα σε βοηθά να εξιχνιάσεις άλυτα μυστήρια που χάλαγαν ως τώρα την ψυχολογία σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη έχει επιστρέψει σε ορθή φορά στο φιλικό για σένα ζώδιο του Αιγόκερω και σιγά – σιγά το κλίμα της αισθηματικής σου ζωής θα αρχίσει να βελτιώνεται και εσύ θα ανακτάς την αυτοπεποίθησή σου! Μάλιστα, αυτή την εβδομάδα θα έχεις και μία ερωτική έκπληξη – συνάντηση ή επικοινωνία - !

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είσαι ζορισμένος ακόμα, είσαι σε φάση αλλαγών, πιέζεσαι και έχεις αρκετές ευθύνες. Η εβδομάδα όμως κρίνεται θετική για να εξετάσεις νέες προοπτικές. Στα οικονομικά υπάρχουν πολλά που πρέπει να καλυφθούν και αγχώνεσαι!

♊ Δίδυμος

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, ένας αέρας ανανέωσης πλανάται στην καθημερινότητά σου και μπορώ να πω ότι ηρεμείς ψυχολογικά και βλέπεις τις προσωπικές σου υποθέσεις να εξελίσσονται πιο γρήγορα. Λύνονται εκκρεμότητες οικονομικές και αυτό σε ανακουφίζει, ενώ προχωράς μπροστά σε επικοινωνίες και επαφές που είχαν παγώσει το τελευταίο διάστημα. Ξεμπλοκάρει μία επαγγελματική σου υπόθεση και αυτό σε ικανοποιεί! Ο ερωτισμός χτυπά κόκκινο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πλέον ξέρεις τι θέλεις, τι έχει αξία , τι είναι σημαντικό και αφήνεσαι με πάθος στα ερωτικά καλέσματα που δημιουργούνται αυτό τον καιρό! Προσπάθησε όμως για την ώρα να μην κάνεις σοβαρές συζητήσεις για το μέλλον της σχέσης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είναι φανερό ότι οι μέρες σε βοηθούν να βάλεις και πάλι τα γρανάζια μπροστά και να προχωρήσεις όλα όσα είχαν μείνει στην μέση. Στα οικονομικά λαμβάνεις ικανοποίηση!

♋ Καρκίνος

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, εβδομάδα με ευχάριστες εκπλήξεις αλλά και με σημαντικές αποκαλύψεις για το ζώδιο σου! Οι αναθεωρήσεις στις σχέσεις σου έχουν λάβει τέλος, πλέον ξέρεις που μπορείς να βασιστείς, πού όχι και μπορείς να επαναφέρεις την αρμονία και την ισορροπία στην σχέση σου με τα άτομα που αγαπάς. Το τρίγωνο Άρη – Ουρανού, προσφέρει μία ευχάριστη έκπληξη, μία πρόταση, ένα κάλεσμα, μία ξαφνική τροπή που θα σε χαροποιήσει, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Η σύνοδος Ερμή – Πλούτωνα στον Αιγόκερω, αναμένεται να διαλευκάνει τα μυστήρια (και τα μυστικά) που υπήρχαν από το τέλος του 2021 στην προσωπική σου ζωή!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα θέλεις όλα ή τίποτα, δεν κάνεις εκπτώσεις, όμως δέχεσαι και την εύνοια της ερωτικής ανανέωσης! Οι μέρες που ακολουθούν είναι θετικές για τα αισθηματικά και ανοίγουν μία νέα προοπτική που σε ικανοποιεί! Αφέσου στην αγκαλιά μίας νέας γνωριμίας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου αυτές τις μέρες μπορείς να κάνεις τις συναντήσεις και τις επαφές που θα σε βοηθήσουν να ανασυγκροτηθείς εργασιακά! Ευνοούνται λοιπόν οι επικοινωνιακές δραστηριότητες ενώ δέχεσαι και μία νέα πρόταση! Στα οικονομικά εξακολουθείς να είσαι σε άστατη περίοδο!

♌ Λέων

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, αυτή την εβδομάδα νιώθεις πως παίρνεις ανάσα και πέφτεις με τα μούτρα στην εργασία η οποία φαίνεται ότι αποδίδει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ετούτο τον καιρό! Ξεμπλοκάρουν επαγγελματικά σχέδια που ήταν στάσιμα, είσαι σε εγρήγορση, συγκροτείς την ζωή σου και την καθημερινότητά σου και μετά από καιρό νιώθεις πιο ανάλαφρος αλλά και προγραμματισμένος! Για την ώρα ωστόσο, δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια διασκέδασης ή και έρωτα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου δεν μπορώ να πω ότι είσαι ευχαριστημένος, όμως έχεις αρχίσει να συνειδητοποιείς τι αξίζει, που μπορείς να δώσεις βάση, και πού όχι! Με λίγα λόγια είσαι πιο κατασταλαγμένος και έχεις αποδεχθεί την υπάρχουσα κατάσταση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου σημειώνεις επιτυχίες αυτή την εβδομάδα, εργάζεσαι παραπάνω από ότι συνήθως όμως είναι για καλό σκοπό γιατί οι προσπάθειες που κάνεις τώρα θα σε αναδείξουν με κάθε τρόπο ! Και τα οικονομικά σου αρχίζουν και μπαίνουν σε μία σειρά.

♍ Παρθένος

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, είσαι από τους τυχερούς της περιόδου αφού το περασμένο διάστημα σε βοήθησε να ξεδιαλύνεις το τοπίο στα αισθηματικά σου αλλά και σε υποθέσεις που σε ενδιέφεραν και είναι σημαντικές, ενώ το διάστημα που ανοίγεται τώρα μπροστά μας, είναι φανερό ότι γεύεσαι τους καρπούς των προσπαθειών σου! Το τρίγωνο Άρη – Ουρανού ανοίγει ξαφνικά μία νέα προοπτική ικανοποίηση και ευδαιμονίες για την ζωή σου! Κάτι που είναι σημαντικό για σένα θα καταφέρεις να το πετύχεις! Η σύνοδος Ερμή – Πλούτωνα φέρνει και εκ βαθέων ερωτικές εξομολογήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ποιος την χάρη σου … είσαι το πρώτο ζώδιο στην λίστα ερωτικής εύνοιας και αυτή την εβδομάδα. Αποκαλύψεις συναισθημάτων, συζητήσεις με βαθύ νόημα και δυνατές συγκινήσεις αλλά και ευχάριστες επεισοδιακές ερωτικές εξελίξεις έρχονται για να ζεστάνουν το παγερό κλίμα του χειμώνα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου δεν συμβαίνουν μεγάλες αλλαγές αυτό τον καιρό, αρχίζεις να συνηθίζεις το υπάρχον κλίμα, καταπολεμάς το στρες και σκέφτεσαι πως ότι είναι να γίνει θα γίνει. Στα οικονομικά σου βρίσκεσαι πιο κερδισμένος αυτό το διάστημα!

♎ Ζυγός

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, ξεκινά μία εβδομάδα που καταφέρνεις να σταθείς στα πόδια σου , ξεπερνάς δύσκολες καταστάσεις του παρελθόντος, παίρνεις ανάσα και αναστηλώνεσαι και πάλι, κάνοντας ότι καλύτερο περνά από το χέρι σου για να μπει η ζωή σου και πάλι σε μία σειρά! Το τρίγωνο Άρη – Ουρανού σε απαλλάσσει από προβλήματα οικογενειακά – οικονομικά και δίνεται και μία σημαντική ευκαιρία! Η σύνοδος Ερμή – Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε καλεί να επικεντρωθείς αυτό τον καιρό περισσότερο στο «μέσα» σου και να επουλώσεις πληγές του παρελθόντος!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Επιθυμείς να παραμείνεις επικεντρωμένος στο γνώριμο, στο οικείο ή και στο παρελθόν βάζοντας βάσεις για να μπει μία σχέση σε καλύτερη πορεία! Αυτό θα το καταφέρεις, απλά αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να πάψεις να κουβεντιάζεις διαρκώς, ζητήματα τα οποία μεσολάβησαν σε παρελθόντα χρόνο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα είναι ιδανική για να επέλθει η αποκατάσταση και η σταθεροποίηση των επαγγελματικών σου! Σιγουρεύεσαι για κάποια πράγματα και νιώθεις πιο ασφαλείς! Στα οικονομικά σου είσαι ακόμα αγχωμένος και πιεσμένος, θα λάβεις κάποια δυσάρεστη είδηση.

♏ Σκορπιός

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, η εβδομάδα είναι ιδανική για επικοινωνίες, συμφωνίες, μετακινήσεις αλλά και για να βάλεις μπροστά όλα αυτά που είχες στο μυαλό σου το τελευταίο διάστημα! Οι μέρες σου γεμίζουν με πολλά τηλεφωνήματα, οι ιδέες σου είναι πρακτικές αλλά και εύστοχες και έχεις πολύ θετικά αποτελέσματα. Αυτή την εβδομάδα μάλιστα, φαίνεται και μία θετική προοπτική σε θέματα σχέσεων και αυτό είναι κάτι που το έχεις ανάγκη! Προσπάθησε μόνο να μην επιμένεις τόσο πολύ στις αρνητικές σου απόψεις γιατί κάποιοι θα σε κρίνουν ως «αγύριστο κεφάλι»!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου θα γίνουν επαφές, συζητήσεις και λόγια που θα φέρουν σε μία ισορροπία την κατάσταση στην σχέση σου! Αν δεν έχεις σχέση τότε το διάστημα αυτό είναι ιδανικό για μία νέα γνωριμία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είσαι επίμονος και κατακτητικός, η δύναμη του νου θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις και να βάλεις σε εφαρμογή επαγγελματικά πλάνα! Στα οικονομικά σου παίρνεις ανάσα!

♐ Τοξότης

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, καλωσορίζεις μία εβδομάδα κατά την οποία διακρίνεσαι από θάρρος, πίστη και μετά από πολύ καιρό αυτοπεποίθηση! Στέκεσαι γερά στα πόδια σου και έχεις πολύ καλές και ευχάριστες προοπτικές στα οικονομικά σου τα οποία αρχίζουν να αναπτύσσονται. Διανύεις ένα διάστημα επενδύσεων (συναισθηματικών και οικονομικών) όμως είσαι πιο σίγουρος από κάθε άλλη φορά ότι θα τα καταφέρεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου το διάστημα αυτό είναι ιδανικό για να παρθούν κάποιες αποφάσεις για το μέλλον μίας σχέσης! Γνωρίζεις πλέον ξεκάθαρα τι θέλεις, τι αποζητάς και τι επιθυμείς να γίνει για τη πορεία … Αν είσαι σε φάση ελευθερίας, δεν σε βλέπω ακόμα να κατασταλάζεις κάπου σταθερά, όμως έχεις διάθεση για πειραματισμούς και γνωριμίες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου η εβδομάδα είναι αποδοτική και εφαρμόζονται και αλλαγές που θα φέρουν καλά αποτελέσματα. Στα οικονομικά σου βλέπεις σταδιακά να λύνονται εκκρεμότητες και να αποδίδουν οι προσπάθειές σου!

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, η πολυαστρία στο ζώδιο σου δηλώνει ότι διανύεις ένα διάστημα δυναμικό, αποφασιστικό αλλά και ιδιαίτερα σημαντικό για το μέλλον και την πορεία σου! Πλέον μπορείς να προχωρήσεις σε επικοινωνίες, αποφάσεις, συμφωνίες που είχαν παγώσει, αφού ο Ερμής έχει επιστρέψει σε ορθή φορά! Η Αφροδίτη και ο Άρης από το ζώδιο σου σε κάνουν ιδιαίτερα κατακτητικό σε στόχους επιθυμίες και σχέδια! Αυτές τις μέρες να περιμένεις και μία αναπάντεχη θετική εξέλιξη που θα φέρει αέρα αλλαγής στη προσωπική σου ζωή!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το τρίγωνο Άρη – Ουρανού, αναμένεται να φέρει το απρόβλεπτο, το κεραυνοβόλο, το ξάφνιασμα και την έκπληξη που θα σε βγάλει από την ρουτίνα! Η αισθηματική σου ζωή μπαίνει σε πρώτο πλάνο και αυτό μάλιστα που λες είναι «τι έχανα τόσο καιρό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου οι δυναμικές αποφάσεις σου θα σε βοηθήσουν να επιβληθείς των καταστάσεων δίνοντας λύσεις! Στα οικονομικά είσαι με αρκετά όρια και προσπαθείς να βάλεις σε μία σειρά τις υποχρεώσεις σου!

♒ Υδροχόος

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, διανύεις μία εβδομάδα που ασχολείσαι πολύ ενεργά με τα επαγγελματικά σου, αλλά και υποθέσεις του παρελθόντος που καλείσαι τώρα να ξεδιαλύνεις και να ολοκληρώσεις τον κύκλο τους! Αρκετά εσωστρεφής, μαζεμένος, ίσως κάποιες στιγμές και ανικανοποίητος από τις τωρινές συνθήκες, φροντίζεις με κάθε τρόπο να βγεις από την ρουτίνα σου! Το τρίγωνο Άρη – Ουρανού, προσφέρει αυτή την σπιρτάδα ανανέωσης και την ευκαιρία να νιώσεις και πάλι όμορφα με εσένα! Αυτό που πρέπει να σκεφτείς αυτό το διάστημα είναι ότι δεν σου φταίνε οι άλλοι για όλα, αλλά ότι έχεις και εσύ την ευθύνη των πράξεων και των επιλογών σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με αμφιβολίες και δισταγμούς κινούνται τα αισθηματικά σου αυτή την περίοδο! Φυσικά και μπορείς να δεις πιο ξεκάθαρα κάποια ζητήματα που αφορούν μία παλιά ερωτική σχέση αλλά και τις επιθυμίες σου, όμως για την ώρα η ερωτική ζωή είναι στάσιμη χωρίς μεγάλες μεταβολές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου η εβδομάδα είναι δραστήρια και είσαι πλήρως απορροφημένος στην διεξαγωγή της εργασίας σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Στα οικονομικά σου καταφέρνεις και είσαι ισορροπημένος (όχι απόλυτα ικανοποιημένος).

♓ Ιχθύς

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, αυτή την εβδομάδα μπορείς να βάλεις πλώρη για την υλοποίηση σχεδίων, επιθυμιών, ενώ βλέπεις ότι οι δραστηριότητές σου αρχίζουν και ξεμπλοκάρουν και ανακτάς και εσύ την διάθεση και την σπιρτάδα του ενθουσιασμού! Το τρίγωνο Άρη – Ουρανού φέρνει μία αιφνίδια επικοινωνία χαρούμενη, μία ξαφνική γνωριμία, μία πρόσκληση – πρόταση κάτι το οποίο θα σε κάνει να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα (πιθανή είναι και μία μετακίνηση)! Η σύνοδος Ερμή – Πλούτωνα φέρνει κάποια κουτσομπολιά στα αυτιά σου από το κοινωνικό σου περιβάλλον – καλύτερα να μείνεις αμέτοχος-!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου οι επιθυμίες είναι πολλές και η αισιοδοξία μεγάλη! Αυτό που περίμενες να έρθει, εισβάλει στην ζωή σου με τον πιο ξαφνικό τρόπο και σου ανατρέπει με θετικό τρόπο τα δεδομένα! Ιδανική περίοδος για μία νέα γνωριμία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου κάνεις μεγαλόπνοα σχέδια, τα οποία μπορούν πολύ γρήγορα να τεθούν σε εφαρμογή και αυτό σε ικανοποιεί! Στα οικονομικά σου ενώ τα έξοδα τρέχουν, καταφέρνεις και ανταποκρίνεσαι στις υποχρεώσεις σου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ