Quantcast

http://picasion.com/

Έκοψαν Βασιλόπιτα διοίκηση και προσωπικό του Νοσοκομείου Βέροιας

Η εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας του διοικητικού, ιατρικού, νοσηλευτικού και λοιπού βοηθητικόυ προσωπικού, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης 26 Ιανουαρίου 2022 στο Νοσοκομείο Βέροιας. Την πίτα έκοψε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ημαθίας Ηλίας Πλιόγκας, παρουσία εκπροσώπων των Τμημάτων, Κλινικών και υπηρεσιών του Νοσοκομείου, «όλοι μια μεγάλη ενωμένη οικογένεια», όπως ανέφερε στην ανάρτησή του στο facebook, ενώ λίγα λόγια απηύθυνε και ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου, Ηλίας Νοβάκης. «Κόψαμε τη βασιλόπιτα μας. Ιατρική, Νοσηλευτική , Διοικητική Υπηρεσία και βοηθητικό προσωπικό, όλοι μια μεγάλη ενωμένη οικογένεια. Εγκάρδιες ευχές και αισιοδοξία για τη νέα χρονιά», ευχήθηκε αναρτώντας και τις σχετικές φωτογραφίες ο κ. Πλιόγκας.







5 σχόλια:

  1. ΦΑΤΕ ΠΙΕΤΕ ΜΩΡΕ ΑΔΕΡΦΙΑ....ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΑΤΕ....."ΜΠΡΑΒΟ" ΔΑΣΚΑΛΕ ΗΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αληθεια? πόσο ψεκασμένος μπορείς να γίνεις? θα έλεγα μεταλλαγμένος

      Διαγραφή
  3. Φτάνει πια το αισχος με τους υγειονομικούς σε αναστολή. Καμία επιστημονική απόδειξη πλέον για την επικινδυνότητα τους στο χώρο εργασίας. Σταματήστε να αναπαράγετε την προπαγάνδα των καναλιών. Αν δεχτούμε όσα κάνουν στους ανεμβολιαστους να είμαστε έτοιμοι να λουστούμε τα ίδια όλοι μας. Με πρόσχημα την υγεία, χτίζουν μια παγκόσμια φυλακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ