Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βασιλική κόμπρα τσίμπησε 5 φορές τον Απόλλωνα Πόντου

Καλώς τα παιδιά, 4-0 από το ημίχρονο!
Σπουδαία εντός έδρας νίκη που την φέρνει ακόμα πιο κοντά στον στόχο της, που δεν είναι άλλος από την άνοδό της στην Super League, πέτυχε η Βέροια. Η ιστορική «Βασίλισσα του Βορρά» διέλυσε τον Απόλλων Πόντου με 5-0, αποδεικνύοντας για μια ακόμη αγωνιστική πως βρίσκεται σε εκπληκτική φόρμα. Οι παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη μπήκαν πολύ δυνατά στο πρώτο ημίχρονο και πέτυχαν 4 γκολ. Στην επανάληψη, η ομάδα της Ημαθίας κατέβασε ρυθμούς, πέτυχε ένα ακόμη γκολ και δίκαια κατέκτησε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Σκόρερς για τη Βέροια ήταν ο Μούργος, ο Πασάς, ο Γαβριηλίδης, ο Φοφανά και ο Κουατέγκ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ξάνθη σκόνταψε στην έδρα της αφού έφερε 0-0 με τον Απόλλων Λάρισας, ενώ ο ΠΑΟΚ Β' πέρασε από τον Αλμωπό Αριδαίας με 1-2. Μετά και τα σημερινά αποτελέσματα, η Βέροια είναι μόνη πρώτη στην βαθμολογία με 30 βαθμούς, η Λάρισα βρίσκεται στην δεύτερη θέση με 26 και η Ξάνθη με 23 πόντους, αλλά με δύο ματς λιγότερα.

Μείνετε συνοτνισμένοι, έρχεται αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, οι δηλώσεις των προπονητών, το match summary, η μάχη των πάγκων και η βαθμολογία των παικτών από τον Βασίλη Αλαμπορινό.

ΒΕΡΟΙΑ (Παύλος Δερμιτζάκης): ΒΕΛΛΙΔΗΣ, ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ, ΠΕΤΑΥΡΑΚΗΣ, ΣΚΟΝΔΡΑΣ, ΜΑΡΑΓΚΟΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΜΟΥΡΓΟΣ, ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ, ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ, FOFANA, ΠΑΣΑΣ.

Αναπληρωματικοί: ΤΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΛΕΤΣΑΣ, ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ, ΜΟΥΧΑΛΗΣ, ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ, ΠΟΖΟΓΛΟΥ, ΚΑΠΝΙΔΗΣ, KWATENG.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): ΠΙΤΚΑΣ, ΔΑΛΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, MALUMANDSOKO, SOUNTOURA, NNOMO, ABOUDOU, ΤΣΙΜΙΚΑΣ, ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ, ΑΜΑΡΑΝΤΙΔΗΣ, ESSOUMA, ESALO.

Αναπληρωματικοί: ΣΙΑΜΑΤΑΣ, ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ, ΛΟΥΦΑΚΗΣ, ΞΙΦΙΛΙΝΟΣ, ΦΡΑΓΚΟΣ.

• ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κων/νος Τσέτσιλας (Ε.Π.Σ Γρεβενών)
• ΒΟΗΘΟΣ Α’: Θεοδόσιος Φαλτάκας (Ε.Π.Σ Γρεβενών)
• ΒΟΗΘΟΣ Β΄: Φώτιος Καμπερίδης (Ε.Π.Σ Καβάλας)
• 4ος Διαιτητής: Γεώργιος Τακίδης (Ε.Π.Σ Κιλκίς)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ