Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συμβαίνει τώρα: Αποχιονισμός στον οδικό άξονα Βέροια - Σέλι - Νάουσα

Κι αν στην πόλη της Βέροιας επικρατούν βροχοπτώσεις, με τον υδράργυρο να έχει κάνει «βουτιά» σε σύγκριση με τις προηγούμενες ημέρες, στα ορεινά της Ημαθίας τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα. Το Βέρμιο δέχθηκε την επέλαση της κακοκαιρίας, με την περιοχή να έχει «ντυθεί» στα λευκά και να το έχει στρώσει παντού. Αυτήν την ώρα, η θερμοκρασία στο Σέλι είναι στους -1°C, στο Ξηρολίβαδο στους 1°C και στην Κουμαριά στους 3°C. Το βράδυ αναμένεται να πέσει κι άλλο η θερμοκρασία και να φτάνει ακόμα και στους -8°C. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, εδώ και μερικές ώρες έχει ξεκινήσει ο αποχιονισμος του οδικού άξονα Βέροια - Σέλι-Νάουσα απο την Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας. 

Επιπροσθέτως, τα εκχιονιστικά μηχανήματα του Δημου Βεροιας θα βρεθούν στο Σέλι, προκειμένου να ξεκινήσουν τον αποχιονισμό των δρόμων μέσα στο χωριό. Σύμφωνα με την Ε.Μ.Υ. η χιονόπτωση θα συνεχιστεί την Δευτέρα και την Τρίτη, ενώ από την Τετάρτη θα αρχίσει να εξασθενεί.

Απαιτείται μεγάλη προσοχή από τους οδηγούς, καθώς το οδικό δίκτυο εγκυμονεί κινδύνους. Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, τις επόμενες ημέρες θα επικρατήσουν θερμοκρασίες... Σιβηρίας, με τον υγράργυρο στο Σέλι την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου να πέφτει στους -22 βαθμούς Κελσίου!!!

Δείτε φωτογραφίες από τον σημερινό αποχιονισμό:





5 σχόλια:

  1. Σιγά. Αν ηταν ο συριζας, ηδη απο την προηγούμενη βδομάδα θα ηταν αποχιονισμένος ο δρόμος. Οχι σαν κι αυτούς που τελευταία στιγμή, μόλις χιονίζει τρέχουν. Για να βλέπουν μερικοί ποιοι ειναι ετοιμοπόλεμοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περπάτησα τον δρόμο κοντά στην 1 το μεσημέρι και ήταν σε άθλια κατάσταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα αυτό λέω κι εγω. Αν ηταν ο συριζας, δεν θα ηταν σε αθλια κατάσταση. Αποχιονιμένος απο την προηγούμενη βδομάδα. Οχι τελευταία στιγμή. Για να βλέπουν μερικοί μερικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιο 1 το μεσημέρι.... στην Καστανια μέχρι της 7 το βράδυ δεν είχε πατήσει εκχιονιστικο και ουτε με 4×4 δεν μπορούσες να περάσεις από τη μεριά της Κοζάνης προς Βέροια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ