Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τραγωδία στην Κατερίνη: Τροχαίο «σοκ» με τρεις νεκρούς - Δύο αγόρια 21 ετών και μία 22χρονη

Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν σε τροχαίο στην εθνική Θεσσαλονίκης-Αθηνών, όταν το όχημα στο οποίο επέβαιναν έπεσε πάνω σε προστατευτικές μπάρες. Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη στο ύψος της Νέας Αγαθούπολης Πιερίας, λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, από την πρόσκρουση του οχήματος, στο οποίο επέβαιναν συνολικά πέντε άτομα, σε προστατευτικές μπάρες σκοτώθηκαν δύο άνδρες και μία γυναίκα, ενώ δύο ακόμη άτομα διακομίστηκαν τραυματισμένα στο νοσοκομείο Κατερίνης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, νεκροί είναι δύο νεαροί 21 ετών και μία 22χρονη, ενώ 20 ετών είναι οι τραυματίες. Το δυστύχημα σημειώθηκε στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται αυτή την ώρα από δύο λωρίδες.

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας

Σήμερα (10 Ιανουαρίου 2022) και ώρα 13.45 περίπου, στο 460 χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης στο ύψος της Νέας Αγαθούπολης Πιερίας, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 20χρονος ημεδαπός και στο οποίο επέβαιναν άλλα 4 άτομα, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε προστατευτικές μπάρες και στύλο φωτισμού, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό δύο 21χρονων ημεδαπών και μίας 22χρονης ημεδαπής, που επέβαιναν στο όχημα και τον τραυματισμό του 20χρονου οδηγού και μίας 20χρονης ημεδαπής που επέβαινε στο όχημα, οι οποίοι και διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Πιερίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ