Quantcast

http://picasion.com/

«Bousmalis»: 70 χρόνια στην κορυφή των προϊόντων Ζύμης

Τώρα πώληση και σε λιανικό εμπόριο
Η Βιομηχανία Προϊόντων Ζύμης ΜΠΟΥΣΜΑΛΗΣ ξεκίνησε την λειτουργία της το 1951 σαν παραδοσιακό εργαστήριο παραγωγής Προϊόντων Ζύμης με πρώτα και κύρια ενδιαφέροντα τα υλικά Ζαχαροπλαστικής (Κανταϊφι-Φύλλο Κρούστας-
Σφολιάτα κ.λ.π.). Ήταν δε πρωτοπόρος εταιρία και μια από τις ελάχιστες σε μαζική παραγωγή στον τομέα αυτό. Ο ΜΠΟΥΣΜΑΛΗΣ δημιουργεί φύλλο κρούστας, έτοιμα προϊόντα σφολιάτας, έτοιμα προϊόντα με φύλλα αέρος, πίτσες, προϊόντα catering και βιολογικά προϊόντα bio. Πλέον όλα τα είδη πωλούνται και στο λιανικό εμπόριο, από το εργοστάσιό μας στη Βέροια (τηλ. παραγγελιών 23310 74166 & 66212).






Οι βασικές αρχές και η φιλοσοφία της εταιρίας ήταν και είναι η παραγωγή των προϊόντων της να γίνεται με τον ίδιο πάντα αγνό και παραδοσιακό τρόπο και η ποιότητα των υλικών να παραμένει στα ίδια πάντα υψηλά επίπεδα.

Τα προϊόντα "Μπουσμαλής" παρασκευάζονται με τις αυστηρότερες προδιαγραφές υγιεινής από άριστης ποιότητας αγνά υλικά, επιλεγμένα από ειδικούς παρασκευαστές. Χρησιμοποιούνται δε, τα πλέον υπερσύγχρονα μηχανήματα παραγωγής και συσκευασίας, με βάση τις Πατροπαράδοτες Παραδοσιακές συνταγές.

Η πολυετής πείρα και η υπευθυνότητα απέναντι, αφενός στο ίδιο το προϊόν και αφετέρου στο καταναλωτικό κοινό, μας κατατάσσουν δίκαια στην πρώτη θέση στον χώρο των Προϊόντων Ζύμης (Νωπών και Κατεψυγμένων). Η Εταιρία «Μπουσμαλής» εγγυάται άριστα αποτελέσματα σε όλα τα προϊόντα παραγωγής, είτα γλυκά είτε αλμυρά, και γι αυτό έχει κερδίσει την απόλυτη εμπιστοσύνη των πελατών της.

Σήμερα και με την πείρα των 50 χρόνων λειτουργίας της Εταιρίας, διαθέτοντας εγκαταστάσεις 3.000 τ.μ., τα προϊόντα «Μπουσμαλής» διατίθενται και πέρα από τα γεωγραφικά όρια της Ελλάδας έχοντας πλέον κατακτήσει και την αγορά της Δυτ.Ευρώπης (Αγγλία, Γερμανία, Βέλγιο, Ολλανδία).

ΜΠΟΥΣΜΑΛΗΣ
Βιομηχανία Προϊόντων Ζύμης
Τέρμα Διονύσου - Βέροια
Τηλ. 23310 74166 & 66212 - Fax. 23310 67239
E-mail: dbousmal@otenet.gr
Η Εταιρία «Μπουσμαλής»
  • ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΙ Ένα Άρτιο Δίκτυο Πωλήσεων - Διανομών σε όλα τα Γεωγραφικά διαμερίσματα της χώρας
  • ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Περισσότερες από 60 Αγνές - Παραδοσιακές Γεύσεις
  • ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Αυστηρούς κανόνες υγιεινής στην προσπάθειά της για την Εφαρμογή του προγράμματος HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points) (Ανάλυση Κινδύνων-Κρίσιμων Σημείων Ελέγχου) και τηρώντας τις Διατάξεις του ΕΦΕΤ (Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων) [EN ISO 22000:2005]
ΣΤΟΧΟΣ - ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Η Διατήρηση της αξιοπιστίας, της εντιμότητας, της φερεγγυότητας και του ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ προσώπου της Εταιρίας, ΠΙΣΤΟΙ στις ΑΡΧΕΣ και τις ΑΞΙΕΣ του ΙΔΡΥΤΗ της, εδώ και ΜΙΣΟ ΑΙΩΝΑ.

Να είμαστε η καλύτερη Εταιρία Φρέσκων και Κατεψυγμένων Προϊόντων Ζύμης στην Ελλάδα σε ποιότητα, ποικιλία και εξυπηρέτηση με ΥΨΗΛΑ επίπεδα ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, παραγωγικότητας και ΥΓΙΕΙΝΗΣ.

Να καταξιωθούμε ως η ΠΡΩΤΗ και ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΔΥΝΑΜΗ στον χώρο των Φρέσκων και Κατεψυγμένων Προϊόντων Ζύμης.

Να ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ τους ΠΕΛΑΤΕΣ μας, τους ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ μας, και ΟΛΟΥΣ τους άλλους ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ μας, Επιδιώκοντας ΠΑΝΤΑ τις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.

Να έχουμε ΠΑΝΤΑ Ικανοποιημένους τους ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ που χρησιμοποιούν (γεύονται) τα Προϊόντα μας, ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΣ την ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ σε ΛΟΓΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ.

Να Διασφαλίζουμε την ευημερία και την αξιοκρατική εξέλιξη όλων των εργαζομένων στην Εταιρία μας, Μέσω της ΔΙΑΡΚΟΥΣ Εκπαίδευσης, των Ανταγωνιστικών Αποδοχών και Παροχών και να μας διακρίνει ΠΝΕΥΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ και ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ της ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ του ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟΥ.

Να είμαστε ένας ΑΡΙΣΤΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ που ΕΝΕΡΓΑ θα συμμετέχει σε Κοινωνικά Προγράμματα (ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ, ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ, ΚΑΘΑΡΟΤΕΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ κ.λ.π.) Κινητοποιώντας και Ενημερώνοντας το Προσωπικό, τους Πελάτες και τους Συνεργάτες της Εταιρίας μας.

Τέλος, να έχουμε τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ τέτοια που θα μας ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ την ΑΝΑΠΤΥΞΗ και την ΕΥΗΜΕΡΙΑ της ΕΤΑΙΡΙΑΣ με ΣΤΟΧΟ την ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ της ΠΡΟΟΔΟΥ που η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ μας ΕΠΙΤΑΣΗ.

7 σχόλια:

  1. Αξιόλογη εταιρία πολλών ετών με ωραία προϊόντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η εταιρια αξιζει να παει μπροστα και ολοι πρεπει να την στηριξουμε τουλαχιστον στην Ημαθια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραίο φύλλο και ωραίο καταϊφι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο δοκίμασα προϊόντα και μου άρεσαν πολλή συνεχίστε να δουλεύετε και να εξελίσσετε τα προϊόντα σας σας ευχαριστούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σωστή η επιλογή λιανικής,τα προϊόντα αξιόλογα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο στην οικογένεια μπουσμαλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ