Quantcast

http://picasion.com/

Τόλκας: «Μια κυβέρνηση που δημιουργεί μόνιμα κρίσεις - Μόνη λύση να φύγουν»

«Κρίση κορωνοϊού - κρίση ακρίβειας - κρίσεις από φυσικές καταστροφές»

Ανάρτηση στη σελίδα του στο facebook, με αφορμή την αντιμετώπιση του χιονιά, δημοσιοποίησε ο Βουλευτής Ημαθίας ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Άγγελος Τόλκας, με 
φωτογραφία από το μήνυμα alert που ήρθε στα κινητά και το παρακάτω περιεχόμενο: «Σας ήρθε alert? Αναλαμβάνετε την ευθύνη. Ο Άγγελος Τόλκας τονίσει χαρακτηριστικά: 

«Και να σκεφτεί κανείς ότι έγινε ολόκληρος ανασχηματισμός μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές του καλοκαιριού για να αποκτήσει η χώρα σύγχρονη, ολοκληρωμένη πολιτική προστασία. Και μάλιστα με Υπουργό μεταγραφή που έφεραν ειδικά για αυτόν τον λόγο.

Κι έγινε επίσημη πολιτική το «μείνετε κλεισμένοι σπίτια σας». Όπως περίπου γινόταν στην χώρα πριν πολλές δεκαετίες. Σαν να μην υπάρχει κράτος, σαν να μην πληρώνουμε φόρους, σαν να μην πέρασε μια ημέρα. Κι αν τότε το επέβαλε η ανάγκη σήμερα μας έρχεται alert. Η μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού δεν έχει κανέναν συμπαραστάτη, κανέναν δίπλα τους την κάθε κρίσιμη στιγμή.

Όσοι έχουν την οικονομική δυνατότητα θα αντιμετωπίζουν τα προβλήματα. Γιατί μπορούν να έχουν ιδιωτικά νοσοκομεία, σχολεία, ασφάλεια, ιδιωτικές υπηρεσίες, πλούτο. Ακριβώς όπως πολλοί Υπουργοί, με πρώτο τον Έλληνα Πρωθυπουργό που έχει τη λογική του Λουδοβίκου. 

Τη λογική δηλαδή του κάνε ό,τι θέλεις. Δεν έχει συνέπειες, έχουμε πάντα την δυνατότητα να τα φτιάξουμε τα πράγματα. Και αν δεν τα φτιάξουμε, θα τα αλλάξουμε. Δεν φταίμε ποτέ. Το πολύ πολύ να πληρώσουμε κάτι παραπάνω. Όμως εδώ δεν μιλάμε για μια οικογένεια, μιλάμε για ένα κράτος όπου μάλιστα το ταμείο τελειώνει.

Αυτή η κυβέρνηση είναι η κυβέρνηση της ανασφάλειας και του φόβου. Της περιθωριοποίησης και φτωχοποίησης της ελληνικής κοινωνίας. Η κυβέρνηση που δεν εργάζεται και κυρίως δε νοιάζεται παρά μόνον για λίγους. Η Δεξιά από τα παλιά.

Κρίση Κορωνοϊού – κρίση ακρίβειας – κρίσεις από φυσικές καταστροφές. Τελικά μια κυβέρνηση που δημιουργεί μόνιμα κρίσεις. Μόνη λύση να φύγουν. Είναι ζήτημα ζωής.»

8 σχόλια:

  1. Αυτή τη στιγμή έχω πάθει αμνησία και déjà vu ταυτοχρόνως. Έχω την εντύπωση πως το έχω ξαναξεχάσει αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το παιδί πολύ κουράζετε τώρα τελευταία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ψέματα λέει;

    2,5 χρόνια,έχουν καταστρέψει την χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τολκα η ΝΔ θα ειναι αλλα 20 Χρονια με τον Μητσοτακη εσείς εκει σο ΣΥΡΙΖΑ σε ενα χρόνο θα είστε 3 γιατι 2 κόμμα θα ειναι το ΠΑΣΟΚ . Πανε γρήγορα στην ΝΔ και άσε τον Μαρκουλή στο ΣΥΡΙΖΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα φιλελουλη,ξημέρωσε ξύπνα,ανώνυμος 11:53μμ

      Διαγραφή
  5. Αγγελε ξέρεις απο πότε τα λέω εδω αυτά; Αφου ο ΒΕΡΟΙΩΤΗΣ με αφαιρει σχόλια. Κανείς δεν με ακούει. Ε λοιπόν, αν ηταν ο συριζας, ουτε κορονοϊό θα ειχαμε, ούτε ακρίβεια (και κοκορέτσια είπα εγω), ούτε χιόνια, ούτε φωτιές, ούτε πλημμύρες. Πρέπει να φύγουν , να ερθει ο συριζας να σωθούμε. Η ελπίδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άλλοι να φεύγουν και άλλοι να έρχονται.΄΄ Κέντρο διερχομένων΄΄ την αντιλαμβάνεστε την πατρίδα μας και οι μεν και οι δεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ