Quantcast

http://picasion.com/

Τίτλοι τέλους για την Alpha Bank στην Πιερίων

Μετά την Eurobank επί της οδού Μητροπόλεως (δείτε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ του veriotis.gr), άλλο ένα υποκατάστημα γνωστής τράπεζας βάζει «λουκέτο». Ο λόγος για την Alpha Bank που εδρεύει στην οδό Πιερίων. Μετά από πολλά χρόνια που εξυπηρετούσε κυρίως κόσμο από Κυψέλη, Παπάγου, Καλλιθέα, Πασακιόσκι, Τσερμένι, αλλά και διερχόμενους οδηγούς, ρίχνει οριστικά τίτλους τέλους, μένοντας πλέον μ' ένα κατάστημα στην οδό Μαλακούση απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Αντωνίου. Σύμφωνα με πληροφορίες το ΑΤΜ θα συνεχίσει να βρίσκεται σε λειτουργία, όπως άλλωστε συμβαίνει και με το πρώην κατάστημα της Alpha Bank στην Μητροπόλεως.

15 σχόλια:

  1. Αντε να τις συγχωνεύσουν τις συστημικές, από τέσσερις σε δύο ,αφού εκεί πάει το πράγμα.Ούτως ή άλλως δουλειές δεν έχουν.Σήμερα ,αν δεν είναι επείγουσα ανάγκη ,όλα μπορούν να γίνουν από το INTERNET.Τα πιό πολλά υποκαταστήματα ,είχαν καταντήσει κέντρα εξυπηρέτησης πολιτών.ΚΕΠ έχουμε ,δεν χρειαζόμαστε άλλα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το ΑΤΜ στην Πιεριων ALPHA bank δεν δεχεται καταθεση χρηματων...
    αισχος,
    που θα παρκαρεις να κανεις καταθεση στην Μαλακουση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα ΑΤΜ που δεχονται καταθεσεις ειναι πιο ακριβα απο τα απλα.Ισως η Αλφα Μπανκ να ειναι τοσο πτωχευμενη που αδυνατει να εγκαταστησει το ΑΤΜ πουδεχεται καταθεσεις,η ισως φοβαται τους κλεφτες!

      Διαγραφή
    2. Το δεύτερο μάλλον.

      Διαγραφή
  3. Ζήτημα χρόνου να γίνει και εκεί καφετέρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι κάνει ο Κύριος Βεσυροπουλος σαν υπουργός Οικονομικών ; Να τοποθετηθεί για τους εργαζόμενους που θα μείνουν στν δρόμο και για τους πολίτες που θα Ταλαιπωρούνται καθημερινά…μέσα σε τόσο δύσκολες συνθήκες που ζούμε με τον Covid-19 στα ύψη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αλλο ενα καταστημα στη Βεροια καταφερε να κλεισει η Αλφα Μπανκ!Ετσι συμπεριφερονται οι τραπεζες που θεωρουνται οτι θα συνδραμουν στην αναπτυξη....κλεινοντας καταστηματα!Οταν μια επιχειρηση περιοριζει το δικτυο της η κλεινει σημαινρι οτι κατι δεν παει κσλα.Και η απορια μου ειναι:Αφου οι τραπεζες ανακεφαλαιοποιηθηκαν για να μην κλεισουν,γιατι κλεινουν;Μηπως τα χρξματα των ανακεφαλαιοποιησεων δεν εφτασαν;Αν δεν εφτασαν,μηπως υπαρχοθν κρυμμενα προβληματα που φανερωνονται σιγα σιγα;Οσο για την Αλφα Μπανκ,εφυγε ο Ι.Κωστοπουλος και οι συνεργατεε τουου αφησαν ΤΡΑΠΕΖΑ,και ετσι οπως παει θα οκαλειταο ΑΛΦΑ ΜΠΑΝΚ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΗΜΑΝ ΜΠΡΑΔΕΡΣ!ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αλφα Μπανκ!Εκλεισε ενα ακομη καταστημα!Συγχαρητηρια!ΑΛΦΑ ΜΠΑΝΚ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΗΜΑΝ ΜΠΡΑΔΕΡΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εμενα με εξυπηρετούσε το εν λόγω κατάστημα λόγω εύκολης στάθμευσης. Από τη Δευτέρα κανω καταθέσεις στην Πειραιώς. Όπως και πολλοί ακόμη. Φαντάζομαι η ALPHA θα δει το χάσιμο που θα έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ενδιαφέρει πλέον η πελατεία,ούτε στις διοικησεις ούτε και στους υπαλλήλους ,οι οποίοι ζουν σε ένα καθεστώς πλήρους ανασφάλειας και δεν ξέρουν που θα δουλεύουν την επόμενη μέρα.Οι συγχωνεύσεις είναι πολύ κοντά.Αλλωστε ,οι παλιοί υπάλληλοι ,γνώστες του αντικειμένου ,εξέλειπαν πλέον.Το σύστημα σήμερα χρειάζεται μόνο διαβιβαστές εγγράφων στις κεντρικές υπηρεσίες και πωλητές ασφαλιστικών προϊόντων ...

      Διαγραφή
  8. σε λίγο καιρό η Ευρωπαική Κεντρική Τράπεζα θα κυκλοφορήσει δικό της ηλεκτρονικό ευρώ και θα παρακάμπτει το τραπεζικό σύστημα... το χάρτινο τραπεζογραμμάτιο θα μειωθεί ... οι τράπεζες δεν πουλάνε δάνεια...έχουν μειωθεί τα εσοδά τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεντους ενδιαφερει π.εον το χασιμο!Γιατι; Επειδη υπαρχει ο ευκολος τροπος των ανακεφαλαιποιησεων και αλλα κολπα που υπερκαλυπτουν τη χασουρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ