Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σπουδαία νίκη μέσα στη Δάφνη με 54-98 πέτυχε ο Φίλιππος

Άνετη εκτός έδρας νίκη στο Κλειστό Γυμναστήριο «Ολυμπιονίκης Χρήστος Αγγουράκης» με αντίπαλο την Δάφνη Δαφνίου πέτυχε η ανδρική ομάδα του Φιλίππου Βέροιας στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής της Α2 κατηγορίας. Η ομάδα του Κουρουζίδη από την αρχή του παιχνιδιού έδειξε της διαθέσεις της και κατάφερε να ελέγξει από νωρίς το παιχνίδι. Μέχρι το 10′ οι δυο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ (17-21) αλλά μετά το 13΄ ο Φίλιππος πάτησε “γκάζι” και ανέβασε την διαφορά στο ημίχρονο στο +9 (34-43). 

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Βέροιας διατήρησε το προβάδισμα, αύξησε την διαφορά και πήρε την νίκη με το ευρύ 54-98. Πρώτοι σκόρερ για την ομάδα του Φιλίππου ο Ελευθεριάδης με 18 πόντους και 4 τρίποντα και ο Παραπούρας με 14 πόντους και 4 τρίποντα.

Ο Χριστόφορος Κουρουζίδης μετά το παιχνίδι με την Δάφνη μίλησε στο filipposbc.gr. Αναλυτικά τα όσα είπε: 

«Έπειτα από μια εβδομάδα αγωνιστικής απραξίας, ήρθαμε στην Αθήνα αποφασισμένοι για ένα μόνο αποτέλεσμα, τη νίκη απέναντι στην ομάδα της Δάφνης. Είχαμε αρκετό χρόνο να δουλέψουμε πάνω στον αντίπαλο, αλλά και να αποβάλλουμε την ψυχική φθορά μιας κακής ήττας στο τελευταίο παιχνίδι που δώσαμε με το Παγκράτι. 

Με όλους τους αθλητές μας, πιστούς στο πλάνο μας, βρήκαμε γρήγορα ρυθμό και καταφέραμε να ανοίξουμε τη διαφορά, φτάνοντας σε μια εύκολη – την πρώτη εύκολη- νίκη. Αύριο ξεκουραζόμαστε και από Δευτέρα, ετοιμαζόμαστε για το πολύ δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι απέναντι στο Μαρούσι του Γιάννη Γκαγκαλούδη».

Διαιτητές: Λιότσιος-Τσακαλογιάννης-Κανελλόπουλος

Δεκάλεπτα: 17-21, 34-43, 48-75, 54-98

Δάφνη Δαφνίου (Μαρίνος): Τσορμπατζόγλου 10 (2), Βλαδίτσης 7, Μπήλιος 7 (1), Κεχρής, Εξηνταβελώνης 2, Γιαννόπουλος, Καμπούρης 3, Stanojevic 18 (4), Σούμαν 7.

Φίλιππος Βέροιας (Κουρουζίδης): Μόρας, Νικάι 5 (1), Ντόβας 3 (1), Ελευθεριάδης 18 (4), Πουλιανίτης 9 (1), Κοθράς 3 (1), Παραπούρας 14 (4), Σουτζόπουλος 6, Drekalovic 12, Ιατρίδης 14, Πιλκούδης 5, Γαρέζος 9 (1).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ