Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τράγκας από Βέροια: «Στόχος μου να πάρω πάνω από 500.000 ψήφους - Και θα τις πάρω!»

Τι είπε για τα εμβόλια, την πανδημία, τα μέτρα
Τη Βέροια επισκέφθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 19 Νοεμβρίου 2021 ο Γιώργος Τράγκας. Ο επικεφαλής του Κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι», βρέθηκε στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, στο πλαίσιο περιοδείας του στη Μακεδονία, με σκοπό την παρουσίαση των θέσεων του κόμματός του, όπου και συναντήθηκε με φίλους - μέλη του κόμματος και με εκπροσώπους των τοπικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, σε κεντρικό καφέ της Βέροιας.


Ο κ. Τράγκας αναφέρθηκε αρχικά στην οικονομική και πολιτική κατάσταση της χώρας, χαρακτηρίζοντάς την ως την φτωχότερη και πλέον ασταθή χώρα της Ε.Ε., λέγοντας πως βρίσκεται σε πλήρη παρακμή και σε σπιράλ οικονομικού θανάτου. «Όπου και αν πήγα, παρατήρησα κάθοδο του εμπορίου, του οικονομικού επιπέδου και μείωση του προσδόκιμου ζωής», συμπλήρωσε.

Αναφερόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνησή του, είπε πως καθημερινά κάνει διανομή ψευδαισθήσεων και πελώριων ψεμάτων στον ελληνικό λαό. «Κινείται σε μια περίμετρο 1,5 χιλιόμετρο περιφερειακά του Μαξίμου και δεν την απασχολεί η Βέροια, η περιφέρεια, τα νησιά», σημείωσε.

«Οι εμβολιασμένοι θα ρίξουν τον Μητσοτάκη», τόνισε, εξηγώντας πως όποια πόλη επισκέφθηκε στο πλαίσιο της περιοδείας του, ρωτούσε τον κόσμο αν έχει δουλειά, αν αποζημιώθηκε από τον ΕΛΓΑ κ.α. και η απάντηση ήταν αρνητική.


Χαρακτήρισε τα μέτρα για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού παρανοϊκά, αναφερόμενος ειδικά στο κομμάτι των εργαζομένων στην εστίαση, που ενώ μπορούν να εισέλθουν στην εργασία τους με test, δεν μπορούν να εισέλθουν στον ίδιο χώρο ως πελάτες και στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, που τα χαρακτήρισε τις μεγαλύτερες πανδημικές βόμβες.


Σχετικά με την πανδημία είπε ήταν ένα ακροχόρδιο του 10ετούς μνημονίου και πως ο χειρισμός ενός υπαρκτού πανδημικού ιού, που τείνει να γίνει ενδημικός, ήταν ακραίος και έγινε ακόμα πιο ακραίος με τον διαχωρισμό των πολιτών σε εμβολιασμένους και μη. Αναφέρθηκε στη συνέχεια στα μέτρα που ισχύουν σε άλλες χώρες της Ευρώπης, όπου εκεί οι πολίτες μπορούν να εισέλθουν σε εσωτερικό χώρο και με test, μη απαγορεύοντας την είσοδο σε μη εμβολιασμένους.

Σχετικά με τα εμβόλια, είπε πως παρήχθησαν με ταχύτητα φωτός και αδειοδοτήθηκαν εκτάκτως λόγω της παγκόσμιας ανάγκης, άρα δεν έχουν ερευνηθεί οι μακροπρόθεσμες παρενέργειες, παρά μόνο οι βραχυπρόθεσμες που είναι περισσότερες από 200, ενώ δεν υπάρχουν αντενδείξεις, όπως σε όλα τα φάρμακα.

Όπως είπε, έχει κάνει όλα τα εμβόλια, πλην του κορωνοϊού, καθώς είναι χρόνια διαβητικός. «Δεν είμαι αρνητής. Δεν το έκανα γιατί είμαι διαβητικός. Είμαι ευάλωτος σε φλεγμονές. Αν το κάνω και αντιδράσει ο οργανισμός με φλεγμονή, μπορεί να "φύγω" σε 12 ώρες. Τηρώ τα μέτρα και έχω κάνει άπειρα τεστ. Μπορεί να το κάνω αν μου το επιτρέψει ο διαβητολόγος μου», κατέληξε.


Σχετικά με την ανάμειξή του με την πολιτική, είπε πως δεν είχε καμιά ανάγκη να μπει στην πολιτική από οικονομικής πλευράς, αλλά σκοπός του είναι να ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα και να βάλει στη Βουλή νέους ανθρώπους. «Δεν πρόκειται να γελάσω κανέναν. Δεν είναι σκοπός μου να βουτήξω το δάχτυλο στο μέλι. Σκοπός μου είναι να φτιάξω ένα πολιτικό κίνημα και να βάλω στη Βουλή νέους ανθρώπους. Ψάχνω κανονικούς ανθρώπους να τους στρατολογήσω», συμπλήρωσε.




«Στόχος μου περισσότερες από 500.000 ψήφοι»

Σε ερώτηση του veriotis.gr σχετικά με συνεργασίες με άλλα κόμματα σε περίπτωση που το κόμμα του μπει στη Βουλή, ο κ. Τράγκας απάντησε πως με το κόμμα του Μητσοτάκη και του Τσίπρα δεν μπορεί να συνεργαστεί, αναφέροντας κάποιους λόγους, ενώ δήλωσε πως στόχος του είναι περισσότερες από 500.000 ψήφοι, τις οποίες όπως είπε με σιγουριά, θα πάρει. «Μπορεί να με θεωρήσετε υπερφίαλο και αιθεροβάμων αλλά ο στόχος μου είναι πάνω από 500.000 ψήφοι σε όλη τη χώρα και θα τις πάρω, με βάση τις μετρήσεις που κάνω και το γεγονός πως η πικρία του κόσμου συσσωρεύεται», είπε κλείνοντας.

Δείτε φωτογραφίες:











9 σχόλια:

  1. Γιατί να μην πάρεις λίγη χαζαμαρα κουβαλάμε,;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τωρα πλακα μας κανετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λαγος του συστηματος,οπως ποταμι,λαος,ανελ και CIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τέσσερις πέντε γραφικοί που τον υποδέχτηκαν, και άλλοι τόσοι γραφικοί δημοσιογράφοι που έκατσαν και τον άκουσαν. Επίπεδο τελείως χωριό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τρεις κι ο ...υπασπιστής Πατσίκας! Τρομάξαμε να απαλλαγούμε απ’ τον καμμένο και θα πέσουμε στον τράγκα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟΝ ΚΕΡΑΣΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΦΕ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 500.000 ψήφους θέλει ο ζαβός. 5 θα πάρει σίγουρα στη Βέροια πάντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όταν ο άνθρωπος που γερνάει χάνει την επαφή με την πραγματικότητα γίνεται ρεντίκολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλημέρα σας ευχαριστηθηκα να γελάω πρωί πρωί,να ζήσει ο άνθρωπος και να έχει όνειρα είναι δωρεάν,όσοι τον ψηφίσουν περαστικά σας,αχ ας πιω τον καφέ μου να ξυπνήσω,όλοι κάνουνε περιοδείες γιατί νομίζουν ότι έχουμε εκλογές .. καλά ας κοιμηθούνε λίγο ακόμα,να ζήσουμε φυσιολογικά θέλουμε όχι εκλογές......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ