picasion.com
picasion.com
http://picasion.com/

Τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο πρόσφεραν οι μαθητές του Δ’ Παιδικού Σταθμού

Ο Δήμος Βέροιας, η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας - Παιδείας - Πολιτισμού και οι υπάλληλοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου ευχαριστούν θερμά τους μαθητές του Δ’ Παιδικού Σταθμού Άλσους Παπάγου του ΚΑΠΑ Βέροιας και τις οικογένειές τους, για την δωρεά τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της πόλης. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στις παιδαγωγούς του Παιδικού Σταθμού όπου οργάνωσαν και συντόνισαν τη δράση εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας Διατροφής-16 Οκτωβρίου.

Οι υπάλληλοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου επισκέφθηκαν τον Παιδικό Σταθμό και ενημέρωσαν παιδαγωγούς και μαθητές για τον τρόπο λειτουργίας της δομής, της αξία της προσφοράς - δωρεάς στους συνανθρώπους μας.


Το Κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Βέροιας λειτουργεί στο πλαίσιο της πράξης «Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Βέροιας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020».

Σκοπός του είναι η καταπολέμηση της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού, η ευαισθητοποίηση ατόμων και ομάδων πληθυσμού, καθώς και επιχειρήσεων με στόχο τη συμμετοχή τους σε προγράμματα στήριξης των οικονομικά αδύναμων πολιτών.

Ωφελούμενοι του προγράμματος θα είναι άτομα / νοικοκυριά που διαμένουν στο Δήμο Βέροιας, συμπεριλαμβανομένων των νόμιμα διαμενόντων πολιτών τρίτων χωρών ή ιθαγενών, καθώς και δικαιούχων / αιτούντων διεθνούς προστασίας, που βρίσκονται σε κατάσταση φτώχειας ή απειλούνται από φτώχεια.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας : 2331353824 και 2331353811
Email: koinoniko.pantopoleio@veria.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ