Quantcast

http://picasion.com/

Μάρμαρα «Μουρατίδης»: Η κορυφαία επιλογή σε τζάκια, επενδύσεις, διακοσμήσεις, μνημεία

Στον επαρχιακό δρόμο Βέροιας - Μακροχωρίου βρίσκεται η επιχείρηση μαρμάρων «Μουρατίδης». Λειτουργεί απ' το 1972, κάνοντας συνεχείς προσπάθειες βελτίωσης σε όλους τους τομείς. Κύριος στόχος είναι η καλύτερη δυνατή κάλυψη των αναγκών των πελατών της. Η επιχείρηση ασχολείται κυρίως με την καλλιτεχνική φύση του μαρμάρου και ειδικεύεται σε τζάκια, επενδύσεις, διακοσμητικές μπορντούρες, πάγκους μπάνιων και κουζίνας, κολόνες και κολονάκια για εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο, μνημεία, σιντριβάνια μαρμάρινα, εκκλησάκια, ταφικά μνημεία, ακόμα και χαράξεις φωτογραφιών και εικόνων με ή χωρίς βαφή.

Η κορυφαία επιλογή στις πιο οικονομικές τιμές

Η επιχείρηση μαρμάρων «Μουρατίδης» (Τηλ.: 2331 041590) στα 49 χρόνια λειτουργίας της έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού, όχι μόνο με την εξαιρετική ποιότητα που προσφέρει, αλλά και με την «μαεστρική» κατασκευή και κυρίως τις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς. Με επαγγελματισμό, δεξιοτεχνία, τήρηση όλων των κανόνων ασφαλείας και λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα, η εταιρεία εγγυάται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Μουρατίδης - Χάραξη Μαρμάρων - Laser - Νομός Ημαθίας Βέροια - muratidis.gr

Ελάτε να μας γνωρίσετε από κοντά και σας υποσχόμαστε ότι εκτός από τις προσιτές μας τιμές, θα γνωρίσετε και ανθρώπους με μεγάλη εμπειρία στον τομέα τους, πρόθυμους να λύσουν όλα σας τα προβλήματα. Άλλωστε, τα τόσα χρόνια συνεχούς παρουσίας μας στον χώρο έχουν να αναδείξουν δεκάδες ευχαριστημένους πελάτες.

Σε εμάς θα βρείτε:

1. Τζάκια – Εστίες. Ενεργειακές, χτιστές, μαντεμένιες.

2. Επενδύσεις. Διαθέτουμε επενδύσεις όλων των τύπων σε μοντέρνες και λιτές γραμμές, νεοκλασικές, κλασικές με χειροποίητα σκαλίσματα.

3. Διακοσμητικές μπορντούρες. Μεγάλη ποικιλία από σκαλιστές η ανάγλυφες μπορντούρες οι οποίες χρησιμοποιούνται σε καθρέπτες κουζίνας, μπάνιου ή στη διακόσμηση τζακιών

4. Πάγκους μπάνιων και κουζίνας σε μάρμαρο, γρανίτη, τεχνογρανίτη

5. Κολόνες – Κολονάκια για εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο (σκάλες, ανθοστήλες, κολονάκια μπαλκονιών, διακοσμητικές κολόνες).

6. Ειδικές Κατασκευές

8. Ταφικά μνημεία

9. Χαράξεις φωτογραφιών και εικόνων με ή χωρίς βαφή.

Δείγματα από τις δημιουργίες της επιχείρησης «Μουρατίδης»:




























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ