Quantcast

http://picasion.com/

Τρέλανε το instagram η Ορφανίδου από την Σκύδρα - Η σέξι εικόνα που κόβει την ανάσα

Κατά καιρούς στα ελληνικά ριάλιτι έχουμε δει ορισμένες πάρα μα πάρα πολύ εντυπωσιακές γυναίκες, οι οποίες μας… έμειναν για πολύ καιρό μετά την αυλαία του εκάστοτε παιχνιδιού. Ωστόσο, ελάχιστες (για να μην πούμε καμία…) μπορούν να συγκριθούν με τον «οδοστρωτήρα» Χριστίνα Ορφανίδου. Η πανέμορφη μελαχρινή από την Πέλλα, πήρε μέρος στο καινούργιο Big Brother που είδαμε από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ με τον Χάρη Βαρθακούρη στην παρουσίαση και τον Ανδρέα Μικρούτσικο στον σχολιασμό, και οι εμφανίσεις της άφησαν εποχή.

Δεν είναι τυχαίο πως ο λογαριασμός της στο instagram «εκτοξεύτηκε» μετά την συμμετοχή της στο B.B., με τους άντρες ακόλουθούς της να… παραληρούν σε κάθε της ποστάρισμα και κάθε της στορι. Απαριθμεί σχεδόν 90.000 ακόλουθους!!!

Μεταξύ μας, καθόλου άδικα: Η Χριστίνα ανεβάζει κατά καιρούς ορισμένες λήψεις από εκείνες που σε κάνουν να ξεχνάς το όνομά σου και μοιράζει αφειδώς εγκεφαλικά.

Δείτε παρακάτω την σχετική φωτογραφία από την πανέμορφη Χριστίνα Ορφανίδου παρακάτω:

Πηγή

2 σχόλια:

  1. Πριν απο μια ,αντε δυο δεκαετίες ΜΟΝΟ ούσες δουλεύαν σε οίκους ανοχής ήταν αποδεκτο να προβάλουν αυτό που πουλάνε .

    Οι σημερνές γυναίκες (δυστυχώς οι των νεότερών ηλικιών),παρόλο που διακατέχονται απο τις αρχες του φεμινισμού, δείχνουν μπούτι κλο στήθος φορα παρτίδα και έχουν μετα την απαίτηση να ΜΗΝ αντιμετωπιζοντε ως κομμάτι κρέας, απο τα φαλλοκρατικά γουρούνια και τους μισογύνηδες.

    ΜΑΝΕΣ ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο παρατηρητικός ... Σε προηγούμενες φωτό ,μήπως ήταν κατά τι μικρότερα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ