Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ήττα του Φιλίππου στον Πανερυθραικό με 91-65

Την ήττα με 91-65 γνώρισε η ομάδα του Φιλίππου Βέροιας η οποία αντιμετώπισε στο κλειστό γυμναστήριο Στέλιος Καλαϊτζής την ομάδα του Πανερυθραικού για την 7η αγωνιστική της Α2 κατηγορίας μπάσκετ ανδρών. Η ομάδα του Χριστόφορου Κουρουζίδη κρατήθηκε στο παιχνίδι μέχρι το 15′ (30-30) ενώ από εκείνο το σημείο και μετά οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους και σε συνδυασμό με την αστοχία των παικτών της Βέροιας απέκτησαν μέσα σε 1′ λεπτό διαφορά +7 πόντων (37-30) την οποία σταδιακά αύξησαν με την ομάδα της Βέροιας να μην μπορεί να βρεί λύσεις να καλύψει την διαφορά.

Κουρουζίδης:«Ὁφείλουμε να γίνουμε καλύτεροι. Η προσοχή μας στο παιχνίδι με το Παγκράτι»

Σε δηλώσεις του ο Χριστόφορος Κουρουζίδης είπε: «Ήρθαμε στην Αθήνα προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα με αρκετά νεανικό ρόστερ, που αρέσκεται να παίζει σε πολύ υψηλό ρυθμό. Το χρονικό διάστημα που μείναμε πιστοί στο πλάνο μας, είμαστε κοντά στο σκορ, παίζοντας όμορφο μπάσκετ. Σε αυτό όμως το επίπεδο, οποιαδήποτε παρέκκλιση, στοιχίζει. Ο Πανερυθραϊκός εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις «αστοχίες” μας και η ψαλίδα άνοιξε υπέρ του μέχρι το τέλος του ματς. Έχουμε -δυστυχώς- πολλά πράγματα να διορθώσουμε και οφείλουμε να το κάνουμε αν θέλουμε να αλλάξουμε επίπεδο. Στα θετικά, σήμερα πήραν χρόνο όλοι οι αθλητές μας, εκτός από τον Παραπουρα που έμεινε εκτός προπονήσεων λόγω ενοχλήσεων και δεν ταξίδεψε. Το επόμενο παιχνίδι, είναι στην έδρα μας με το Παγκράτι και από σήμερα δίνουμε όλη μας την προσοχή εκεί.»

Διαιτητές: Σκαλτσής-Χριστινάκης-Ασλανίδης

Δεκάλεπτα: 24-22, 44-34, 66-47, 91-65

Φίλιππος Βέροιας (Κουρουζίδης):
Μόρας 4, Νικάι, Ντόβας 7, Ελευθεριάδης 6, Πουλιανίτης 5, Κοθράς 6, Παραπούρας, Σουτζόπουλος 2, Drekalovic 10, Ιατρίδης 8, Πιλκούδης 6, Γαρέζος 11.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ