Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εκλογές στην Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδος - Γ΄ Αντιπρόεδρος ο Κόγιας

Το Πανελλήνιο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος, πραγματοποιήθηκε στις 13 και 14 Νοεμβρίου στην Αθήνα, στο πλαίσιο της 17ης ΑRTOZA, της κορυφαίας έκθεσης του κλάδου στο Metropolitan Expo. Τις εργασίες του Πανελληνίου Συνεδρίου παρακολούθησαν εκατοντάδες αρτοποιοί απ' όλη την Ελλάδα και στις εκλογές για ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας επανεκλέχθηκε πρόεδρος για έκτη συνεχή θητεία ο Μιχάλης Μούσιος. Το νεοεκλεγέν Δ.Σ. συγκροτήθηκε σε σώμα την Δευτέρα 15.11.2021. Στην διοίκηση της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος εκλέχθηκε Γ΄ Αντιπρόεδρος ο Δημήτρης Κόγιας, πρόεδρος του Σωματείου Αρτοποιών Βέροιας και περιχώρων, ενώ μεταξύ των μελών εκλέχθηκε ο Δημήτρης Θανασούλης από τη Νάουσα.

4 σχόλια:

  1. ...δε γνωρίζω για τα κλαδικά σας,αλλα απο τότε που βγήκες πρόεδρος βελτίωσες το παρκάρισμα σου στη Βενιζέλου (δε διπλοπαρκαρεις καθολου).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ