Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Οφρυδόπουλος: «Φαβορί η Βέροια»

Ο προπονητής Σωκράτης Οφρυδρόπουλος, μίλησε για το πρωτάθλημα της Super League 2. Ο τεχνικός της ΑΕΚ Β’ έδωσε συνέντευξη στην τηλεόραση της ΕΡΤ3 στην οποία αναφέρθηκε -εκτός των άλλων και στα φαβορί για το πρωτάθλημα του Βορείου ομίλου. Όπως τόνισε, μεταξύ των ομάδων που πιστεύει πως θα πρωταγωνιστήσουν και θα έχουν μια καλή πορεία είναι και η Βέροια. Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο έμπειρος τεχνικός:

Για το πώς βλέπει τη μορφή του πρωταθλήματος στη SuperLeague 2:

«Μετά από πολλά χρόνια επανέρχονται οι δυο όμιλοι, ενώ υπάρχει μεγάλος αριθμός ομάδων. Οφείλουμε να προσαρμοστούμε όλοι στο πώς έχει διαμορφωθεί τώρα η Β’ Εθνική, με στόχο μετά από 3 χρόνια να γίνει ενιαία η Β’ Εθνική με 18 ομάδες. 

Ο μεγάλος αριθμός ομάδων και η ταλαιπωρημένη αυτή κατηγορία, με τις πολλές εμβόλιμες που θα υπάρχουν, θα πρέπει να απασχολήσει τους ιθύνοντες. Δεν γίνεται οι ομάδες να κάνουν 2 και 2,5 μήνες προετοιμασία. Πλέον υπάρχει τεχνογνωσία και 1 με 1,5 μήνα είναι αρκετός για προετοιμασία. Θα πρέπει να πατήσει η SuperLeague 2 στα πρότυπα της SuperLeague 1, που είναι πιο οργανωμένη.

Αυτό το πρότζεκτ έχει δημιουργηθεί σε πολλές χώρες στην Ευρώπη. Λίγες είναι αυτές που δεν έχουν ομάδες Β. Είναι πολύ χρήσιμο. Δίνει κύρος και αξιοπιστία, συν τοις άλλοις στο πρωτάθλημα. Ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και τίποτα άλλο».

Για το πρωτάθλημα:

«Και πέρυσι υπήρχε ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα. Εκτιμώ φέτος ο βόρειος όμιλος είναι πιο αμφίρροπος, από το νότιο. Οσον αφορά τα φαβορί. Η Ξάνθη, η ΑΕΛ, η Νίκη Βόλου, η Βέροια ακόμα και η Αν. Καρδίτσας συνθέτουν μία πεντάδα δυνατή. Θέλω να πιστεύω ότι όλοι θέλουν το καλό ποδοσφαίρου. Αν όχι φέτος την επόμενη χρονιά, ελπίζω κάτι να αλλάξει και να υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα».

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ