Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βοργιαζίδης: «Επιστρέφω στα καθήκοντά μου»

«Ευχαριστώ από καρδιάς για τις ευχές σας»
Με μια ανακοίνωση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης γνωστοποίησε πως μετά από 10 ημέρες απουσίας, λόγω κορωνοϊού, επιστρέφει και πάλι στα καθήκοντά του. Μάλιστα, ευχαρίστησε από καρδιάς για τις θερμές ευχές που δέχθηκε για ταχεία ανάρρωση. Αναλυτικά η δήλωσή του: «
Επιστρέφω σήμερα κανονικά στα καθήκοντά μου, κοντά στους δημότες και στα θέματα που απασχολούν τον Δήμο μας. Μετά τη 10ήμερη παραμονή μου στο σπίτι εξαιτίας της ασθένειάς μου με τον νέο κορονοϊό -με ήπια συμπτώματα λόγω και του εμβολιασμού μου- βρίσκομαι κανονικά στο γραφείο μου, όπως βρίσκομαι πάντα σταθερά στον Δήμο για τα καθημερινά προβλήματα του τόπου μας. Θέλω να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για τις ευχές σας για ταχεία ανάρρωση και να ευχηθώ και εγώ με τη σειρά μου υγεία σε όλους και πάνω από όλα».

3 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ