Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τετ-α-τετ με... άρωμα εκλογών!

Πολιτικό τετ-α-τετ είχαν στην Πλατεία Ωρολογίου ο Φώτης Καραβασίλης και ο Κώστας Ασλάνογλου. Στο περιθώριο της εκδήλωσης για την επέτειο του Πολυτεχνείου, οι δύο άντρες συνομίλησαν για λίγα λεπτά και αντάλλαξαν απόψεις για την επικαιρότητα. Στην κορυφή της αντζέντας φυσικά οι εσωκομματικές εκλογές στο Κίνημα Αλλαγής και οι εκλογές στον Δικηγορικό Σύλλογο, μιας και ο Φώτης Καραβασίλης κατεβαίνει και πάλι υποψήφιος για την θέση του Προέδρου. Να θυμίσουμε πως οι εκλογές στον νομικό κόσμο θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 28 Νοεμβρίου και οι επαναληπτικές την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου. 

Όσον αφορά, τις εκλογές στο Κίνημα Αλλαγής (θα γίνουν την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου - δεύτερος γύρος Κυριακή 12 Δεκεμβρίου) κανένας από τους δύο, δεν έχει ανοίξει ακόμα τα χαρτιά του, για το ποιον υποψήφιο στηρίζει για την ηγεσία του κόμματος. 

6 σχόλια:

  1. -Λες να βγει ο Λοβερδος; - Μπα! Θα βγει ο Πα πανδρεου. Κι ο τριτος που δεν φαινεται στην φωτο: - Οποιος και να βγει σ. την κατσαμε την βαρκα. Το κινημα διασπαται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτή η συνάντηση πράγματι μας προβλημάτισε όσοι την είδαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά και οι δυο υπέρ του λοβερδου είναι κ τρέχουν … αλλά λογαριάζουν χωρίς τον Παπανδρέου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάλι ο ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ θα βγει πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σπουδαίες προσωπικότητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ