Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ξεκίνησε η μεταφορά ανεμογεννητριών από την Εγνατία έξω από τη Βέροια

Κλειστό Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή τμήμα της Εγνατίας Βέροιας - Κοζάνης

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα της Εγνατίας Οδού στην Ημαθία, λόγω διέλευσης συρμού υπερμεγεθών φορτηγών μεταφοράς υπέρβαρων και ογκωδών φορτίων (τμήματα ανεμογεννήτριας), αποφάσισε η Διεύθυνση Αστυνομίας Ημαθίας. Συγκεκριμένα, η μεταφορά των τμημάτων ανεμογεννητριών ξεκίνησε την Παρασκευή, ενώ θα συνεχιστεί την Δευτέρα 25/10, την Τετάρτη 27/10 και την Παρασκευή 29/10 και τις ώρες από 08:15 έως και περίπου 10:15. Κατά τα ανωτέρω διαστήματα, θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων από τον ανισόπεδο κόμβο Βέροιας (253 χιλιόμετρο) έως τον ανισόπεδο κόμβο Πολυμύλου (227 χιλιόμετρο), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κοζάνη, κατά τις ώρες διέλευσης του συρμού.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της νέας περιφερειακής οδού Βέροιας - Νάουσας, στη συνέχεια τα οχήματα θα εισέρχονται στην επαρχιακή οδό Βέροιας - Έδεσσας - Δρεπάνου και τέλος θα εισέρχονται στην Εγνατία Οδό από τον ανισόπεδο κόμβο Κοίλων Κοζάνης.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ