Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πρόστιμο και αναστολή λειτουργίας σε κατάστημα της Βέροιας

Εξυπηρετούσε 3 πελάτες χωρίς πιστοποιητικό εμβολιασμού
Πρόστιμο και αναστολή λειτουργίας της επιχείρησης επιβλήθηκε σε ιδιοκτήτη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Ημαθία, για μη τήρηση των μέτρων για τον περιορισμό διασποράς του κορωνοϊού. Συγκεκριμένα, το Σάββατο 23 Οκτωβρίου, σε έλεγχο που έγινε από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Βέροια, διαπιστώθηκε να εξυπηρετεί στον εσωτερικό του χώρο τρεις πελάτες χωρίς πιστοποιητικά εμβολιασμού ή νόσησης. Οι Αστυνομικοί βεβαίωσαν τις παραβάσεις και επέβαλαν πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ στον ιδιοκτήτη του καταστήματος και επταήμερη αναστολή λειτουργίας της επιχείρησής του, ενώ επέβαλαν πρόστιμο ύψους 300 ευρώ στον κάθε πελάτη.

1 σχόλιο:

  1. ε ναι βρε παιδια καντε αυτο που πρεπει να τελειωνουμε μ αυτο το βασανο και να μην κινδυνευουμε, εξαλλου πως οι καπνιστες καθονται εξω, να κατσουν και οι ανεμβολιαστοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ