Quantcast

http://picasion.com/

ΕΠΣ Ημαθίας: «Τρεις λαλούν, τρεις χορεύουν, τρεις βλέπουν και ο ένας παίρνει σιγά σιγά τα κυάλια του»

Του Βασίλη Αλαμπορινού

Η 5η κρίσιμη αγωνιστική της Α' κατηγορίας του τοπικού μας πρωταθλήματος, διεξήχθη χθες και βρήκε τους 3 πρωτοπόρους (Νάουσα, Αγκαθιά, Τριπόταμο) να συνεχίζουν ακάθεκτοι τις νίκες, τους 3 που διεκδικούν την χρυσοκέντητη κούπα (Μακροχώρι, Αγ. Μαρίνα, Κοπανό) να συνεχίζουν τη δορυφορική τους τροχιά, τους 3 παρατηρητές (Μελίκη, Ροδοχώρι, Κουλούρα) που εφαρμόζουν το «φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι» και τον Άχθο Αρούρη ο οποίος παρέμεινε στους 2 βαθμούς και σιγά σιγά βλέπει τους 3 πρώτους με κυάλια...

Ας σχολιάσουμε λοιπόν αγαπητοί φίλοι, τα αποτελέσματα...

• Village of Roses - Heroic Town of Naoussa 1-3

H πρωτοπόρος City της Premier Ημαθίας, συνεχίζει το αήττητο σερί μέσα κι έξω από την εδρα της. Αυτή τη φορά πήρε τα Guns από τους Roses και τους «πυροβόλησε» μέσα στο γήπεδό τους... Ο Slash ήταν μεθυσμένος για άλλη μια φορά και δεν κατάφερε να σολάρει και να δώσει πενιές... Η μοναδική ηλιαχτίδα ήταν η μία τσιρίδα του Axl που μετουσιώθηκε σε τέρμα και μετά το χάος... Από την άλλη η Νάουσα δείχνει πως δεν τη σταματάει τίποτα. Ήδη ονειρεύεται τον τελικό που θα γίνει πιθανώς στο Longvillage Road βάζοντας στη φαρέτρα της ακόμη 3 βαθμούς.

• The Kopanos - ThreeRiver 1-6!!!

Η ομάδα του Κοπανού αν κι έκανε την Μελίκη να κλάψει το προηγούμενο Σάββατο, αυτή τη φορά δεν τα κατάφερε εντός έδρας στο Kopanos Nou κι έχασε τους 3 βαθμούς από τους Βίκινγκς του Τριποτάμου, ο οποίος δείχνει αλλαγμένος κι ελαφρώς ανεβασμένος. Είμαι σίγουρος πως το οξυγόνο που ρουφάνε στο όμορφο ημιορεινό προάστιο της Veria City έχει παίξει καταλυτικό ρόλο. Κι όμως η ομάδσ του Κοπανού πιστεύω πως θα κοπανήσει άσχημα τον επόμενο αντίπαλό της μέσα στην ιστορική έδρα.

• Longvillage - Mon Kooloora 0-0

Θεωρώ πως η ομάδα του Makrochori Town, έχασε μοναδική ευκαιρία να πλασαριστεί σε ισοβαθμία με τους εφοπλιστές του Τριποτάμου. Παρέμεινε ψηλά στον πίνακα με 6 βαθμούς, αλλά ισοβαθμεί με άλλους 2 και από κάτω καραδοκούν κι άλλοι σε απόσταση αναπνοής. Η θεωρητικά ασθενέστερη και αντίπαλη ομάδα της Κουλούρας, απέδειξε πως μπορεί να σώσει την παρτίδα, παίρνοντας εστω ισοπαλίες, από κει που δεν την υπολογίζουν. Αν και προτελευταία, πασχίζει να μην είναι κομπάρσος και να διεκδικεί ό,τι της αναλογεί.

• Alexander the Great of Saint Marina - Victory of Agkathia 0-3!

Αυτή τη διαφορά ομολογομένως προσωπικά δεν την περίμενα. Ο Μέγας Αλέξανδρος έχει δείξει μέχρι στιγμής πως προτάσσει το δόρυ του χωρίς θέμα. Μαζεύει βαθμούς κι ήλπιζε σε καλό αποτέλεσμα έναντι ενός εκ των φαβορί της κούρσας. Παρ'όλα αυτά, οι Γαλάτες της Αγκαθιάς έδειξαν πως ούτε ο γιος του βασιλιά θα τους κόψει τον αέρα... Γαλάτες είναι αυτοί! Μαγικός ζωμός, δυναμική κι εμπειρία. Περιμένουν την ερχόμενη αγωνιστική τους Κοπανιώτες, μέσα στο Agkathia Arena για... ελληνορωμαϊκή πάλη.

• King Philippe of Meliki - Achthos Rats 3-0

Επίσης ενα αποτέλεσμα, το οποίο ήταν λογικό αλλά όχι σ'αυτήν την έκταση. Θεωρώ πως η Μελίκη έκανε μια πολύ καθοριστική νίκη σε κρίσιμο σημείο και πήρε ανάσα χωρίς μηχσνική υποστήριξη! Έκανε αυτό που έπρεπε και με το παραπάνω. Κέρδισε τους 3 βαθμούς, πήγε στους 5, πλησίασε τους αντίπαλους... Νίκη που θα άξιζε ένα τραπεζάκι με κοψίδια σε όλη την ομάδα από τη διοίκηση. Έχουμε και τον Άχθο... Ο οποίος παρέμεινε τελευταίος με 2 βαθμούς και δε λέει να πάρει μπρος να στεριώσει καμιά νίκη... Έχει φάει αυτός ο Αρούρης τυράκι... Πολύ τυράκι. Φέτα, μυζήθρα, γκούντα, γκοργκοντζόλα... Ούτε θυγατρική της ΑΕΛ να ήταν. Έβαλε κιλάκια, πάχυνε από τα ολόπαχα τυριά και έγινε δυσκίνητος.

Η 6η αγωνιστική περικλείει τα ματς:

• Νάουσα - Μακροχώρι (οποιοδήποτε αποτέλεσμα εκτός της νίκης της Νάουσας θα είναι η έκπληξη της αγωνιστικής).

• Αγκαθιά - Κοπανός (το πιο απρόβλεπτο ματς)

• Ροδοχώρι - Αγ. Μαρίνα (αν θα είναι ξεμέθυστοι οι Guns μέσα στο Paradise City Arena, μπορούν να κόψουν βαθμό ή και βαθμούς ακόμη από τη δυναμική Αγ. Μαρίνα).

• Κουλούρα - Μελίκη (δεν κερδίζει η Κουλούρα, βυθίζεται. Κερδίζει; Θα δούμε αν θα πιει κρασί στην πλατεία του χωριού σε γλέντι που θα στηθεί. Η Μελίκη αν χάσρι θα έχουμε νέες.... ιστορίες, ενώ αν κερδίσρι τότε εδραιώνει τη φίρμα της).

• Τριπόταμος - Άχθος Αρούρης (φυσιολογικά ο 3River θα έρθει ορμητικός και θα παρασύρει στο πέρασμά του τον δυσκίνητο Αρούρη. Αν συμβεί το αντίθετο... Ο Sir William Hill όπως κι ο θείος Ladbrokes θα το είχαν απόδοση 20,00.

Αυτά καρντάσια μου. Περιμένω με ανυπομονησία την επόμενη αγωνιστική.. Καναπές, Yamazaki 12άρι, πούρο Monte Cristo No 1 και μαγικός κόσμος της Premier Ημαθίας.

2 σχόλια:

  1. Ο τριποταμος θα ηταν πρώτος αν η προετοιμασία του ξεκινούσε πιο νωρίς. Αήττητος μεν αλλα εφερε πολλες ισοπαλίες δε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θεωρώ πως η Νίκη αγκαθιας θα κόψει πρώτη το νήμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ