Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ιδρύεται Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων στην Ημαθία

Συνάντηση Βεσυρόπουλου με Θεοδωρικάκο και Αρχηγό της Αστυνομίας
Ιδιαίτερα παραγωγική ήταν η συνάντηση εργασίας που είχε σήμερα ο Υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Παναγιώτη Θεοδωρικάκο και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας  Μιχαήλ Καραμαλάκη, με αντικείμενο την ίδρυση και λειτουργία τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Ημαθίας. Ο κ. Βεσυρόπουλος επισήμανε ότι η λειτουργία του Τμήματος και η επαρκής στελέχωσή του επιβάλλεται για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας σε ένα νομό που έχει πληρώσει βαρύ τίμημα από τα τροχαία ατυχήματα. 

Τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι η λειτουργία του τμήματος θα συμβάλει στην αύξηση και στην αποτελεσματικότητα των ελέγχων δεδομένου και του μεγάλου αριθμού τροχαίων ατυχημάτων που καταγράφονται στην περιοχή (Εγνατία Οδός).

Τόσο ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Θεοδωρικάκος, όσο και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Καραμαλάκης, συμμερίστηκαν απόλυτα την τεκμηριωμένη πρόταση του Υφυπουργού Οικονομικών κ. Βεσυρόπουλου και αντιμετωπίζουν θετικά την ίδρυση τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Ημαθίας.

Ο κ. Βεσυρόπουλος ενημερώθηκε επίσης για την διαδικασία και την πορεία του καινοτόμου έργου για την κατασκευή του νέου Αστυνομικού Μεγάρου στην Ημαθία.

6 σχόλια:

  1. Α ωραία. Βρήκαμε τρόπο να γυρίσουμε στο χωριό μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτελους.
    Πανε σαν τρελοι ,ιδιως οι ξενοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΖΟΥΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παρα πολύ γυμνασμένο κορμί ο ένστολος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με τους είδη υπάρχοντες αστυνομικούς η με καινούργιους ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ