Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σε κλίμα συγκίνησης γιόρτασε η Νάουσα τα ελευθέριά της

Με τη δέουσα λαμπρότητα που επιβάλει η σημερινή ημέρα, η πόλη της Νάουσας γιόρτασε τα Ελευθέριά της. Η 17η Οκτωβρίου αποτελεί για την Ηρωϊκή Πόλη ημέρα μνήμης και περηφάνιας, με τους απλούς πολίτες, την πολιτική-πολιτειακή ηγεσία, τα σώματα ασφαλείας και τον κλήρο, να αποδίδουν μέγιστο φόρο τιμής στους αγωνιστές που έδωσαν τη ζωή τους για να είμαστε εμείς ελεύθεροι. Το πρωί πραγματοποιήθηκε δοξολογία και στην συνέχεια στο Ηρώο της πόλης έγινε η καθιερωμένη κατάθεση στεφανιού, με τον 
πανηγυρικό της ημέρας να εκφωνεί ο Διευθυντής του 5ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας Γεώργιος Κελεπούρης. Τέλος κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή και έγινε ανάκρουση του εθνικού ύμνου. 

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος, ενώ το παρών έδωσαν οι Βουλευτές Τάσος Μπαρτζώκας, Λάζαρος Τσαβδαρίδης και Άγγελος Τόλκας, ο δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας, ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καλαϊτζίδης, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων.

Δείτε φωτογραφίες από τις επετειακές εκδηλώσεις της Νάουσας: 


















4 σχόλια:

  1. Η Βέροια, γιορτασε τα Ελευθερία της,την 16η Οκτωβρίου;
    Πραγματικά ερωτώ,διότι δε γνωρίζω ούτε και είδα κάποια σχετική ανάρτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολλοί απο αυτους που βλέπω, γιόρτασαν την απεέυθέρωση, λέει. Αυτοί που δεν πήραν είδηση χρόνια ολόκληρα τι γινόταν. Αυτοί που συμμετείχαν στην σύγχρονη υποδούλωσή της. Και συνένοχοι και έμμισθοι αδρά. Και χαίρονται τώρα και γελάνε. Σα να μη συμβαίνει τίποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οταν λέω εγω ότι ο τολκας ειναι με το ενα πόδι στην ΝΔ .Δεν ξεκολλάει δίπλα απο τον υφυπουργό το αρέσει το αξίωμα του δίωρεισμενου υφυπουργού .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ