Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Χάρισε άφθονο γέλιο στους Βεροιώτες η ποντιακή παράσταση «Ενεκα Zeneca»

Θερμό ήταν το χειροκρότημα του κοινού της Βέροιας για την θεατρική παράσταση, στην ποντιακή διάλεκτο που ανέβηκε την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου στο θέατρο Άλσους, με τίτλο «Ενεκα Zeneca». Πρόκειται για ένα απολαυστικό έργο του Δημήτρη Πιπερίδη, σε σκηνοθεσία του ΓιώργουΚωνσταντίνου, στην οποία πρωταγωνίστησαν μεταξύ άλλων οι: Τάκης Βαμβακίδης, Αλέξης Παρχαρίδης, η Χρύσα Συμεωνίδου κ.α. Με μια συμμετοχή έκπληξη ως guest… της σπουδαίας πρωταγωνίστριας του θεάτρου και της τηλεόρασης, Παρθένας Χοροζίδου! Ο κόσμος που βρέθηκε χθες στο Άλσος απόλαυσε μια σατυρική παράσταση, με ατελείωτο χιούμορ και φοβερές ατάκες.

Η υπόθεση:

Η ήσυχη ζωή, στην έβδομη δεκαετία, του Λάμπου (Τάκης Βαμβακίδης) και της Παρθένας (Αλέξης Παρχαρίδης) κλονίζεται από “γεροντοερωτική πανδημία”... Και, ποιος είδε την Παρθένα και δεν φοβήθηκε... Μέχρι και ο Χαρδαλιάς!

Καταφεύγουν λοιπόν εν μέσω πανδημίας και εμβολιασμών, στην τρελή εγγονή τους Παρθενόπη (Τίσσα Βασιλάκη - Χρύσα Συμεωνίδου) στην Αθήνα και τα δρώμενα είναι καταιγιστικά... με πολλές “παρενέργειες” γέλιου!

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ