Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Καρράς Vs Πάολα: Ποιος κέρδισε στην μάχη της... Πατρίδας;

Αναπόφευκτες ήταν οι συγκρίσεις μεταξύ των δύο κορυφαίων καλλιτεχνικών ονομάτων που πέρασαν τα τελευταία χρόνια από την Πατρίδα. Αρχικά, στις εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Αθλητικού Συλλόγου «Ευστάθιος Χωραφάς» είχε εμφανιστεί ο Βασίλης Καρράς, ο οποίος είχε αποθεωθεί από 3.000 και πλέον θεατές. Όμως, η χθεσινή εμφάνιση της εκρηκτικής Πάολας, ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Πάνω από 4.000 πολίτες από Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Έδεσσα, Κοζάνη, Γιαννιτσά, Κατερίνη, Θεσσαλονίκη, ακόμα και Λάρισα, χειροκρότησαν την μούσα του λαϊκού τραγουδιού. 

Η δημοφιλής τραγουδίστρια τρέλανε το κοινό με την εντυπωσιακή σκηνική παρουσία της και γοήτευσε με τις απίστευτες ερμηνευτικές της ικανότητες. Ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτική, είχε άμεση επαφή με τον κόσμο και παρουσίασε ένα φοβερό πρόγραμμα, αντάξιο των εμφανίσεων της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. 

Σε αντίθεση με τον Βασίλη Καρρά, που δεν απέδωσε το 100% των δυνατοτήτων του, όπως χαρακτηριστικά τόνιζαν οι θεατές που παρακολούθησαν και τις δύο συναυλίες.

8 σχόλια:

  1. Ποιος κέρδισε δεν ξέρω,το μόνο που είμαι σίγουρος η Πάολα έκανε την Ημαθία να κερδίσει ένα τοπικό λοκ ντάουν το επόμενο δεκαήμερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ασφαλώς και γίνονται συγκρίσεις. Γενικώς. 3.000 και 4.000 σε Καρά και Πάολα και καμιά τριανταριά, σε συγκέντρωση πολιτικού. Αντε διακόσιοι σε κορυφαία γιαυτούς εκδήλωση. Αυτό είναι σαν γεγονός, δυναμική απειλή για διάφορα πολλά; Απασχολεί καθόλου τους πολιτικούς ή είναι σύσσωμοι μέρος αυτής της τακτικής με στόχο το πουθενά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο μόνος κερδισμένος είναι ο κορονοϊός. Καιβη τσέπη του συλλόγου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αντί να σχολιάζετε σαν εφημερίδα (όπως έχετε δικαίωμα) αντικειμενικά για το ποιόν, την αναγκαιότητα, τη σκοπιμότητα και άλλα τέτοιων "|εκδηλώσεων", ασχολείστε με το ποιός ήταν καλύτερος! Και οι υπεύθυνοι , εν προκειμένω ο περίφημος Σύλλογος της Πατρίδας, στο απυρόβλητο! Κονόμες, υγειονομικές βόμβες, λουλουδοπόλεμος κ.λ.π. και τους τοπικούς πολιτικούς να συμμετέχουν χωρίς να συμβαίνει τίποτα. Αυτή είναι η κατάντια μας. Και μη μου πείτε ότι εσείς μεταφέρετε ειδήσεις και γεγονότα μόνο. Αλλού ξέρετε να κρίνετε και να κατακρίνετε! Αντε γιατί θα με κόψετε κιόλας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κερδισμένος είναι ο πρόεδρος με 5000 πρόστιμο.. (και πολύ λίγα είναι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο μόνος που κερδίζει από τον συνωστισμό στις συναυλίες είναι ο Covid-19. Αλλά ο Δήμαρχος, δυστυχώς, δεν τις σταμάτησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Den boris na singrinis ta skata me ton daskalo. Pia paola re file. Ola te lesia ginan tragudistes. O vasilias ine enas. Bilis

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ