Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συνέντευξη τύπου των στελεχών της ΝΔ στη Βέροια - Τι είπαν για εσωκομματικά, αγρότες και υγεία

Με αφορμή την έναρξη της Δ.Ε.Θ. κλιμάκιο της ΝΔ επισκέφθηκε την Ημαθία. Μετά από επισκέψεις σε Περιφερειακή Ενότητα,  Νοσοκομείο Βέροιας και σε παραγωγική μονάδα της περιοχής (δείτε εδώ), τα
στελέχη της κυβέρνησης βρέθηκαν το ξενοδοχείο «Αιγές», όπου και έδωσαν συνέντευξη τύπου στους δημοσιογράφους. Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Παναγιώτης Παλπάνας, ο Βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης Στράτος Σιμόπουλος, ο Γραμματέας Οργανωτικού Στέλιος Κονταδάκης, οι Βουλευτές Τάσος Μπαρτζώκας και Λάζαρος Τσαβδαρίδης και η αντιδήμαρχος Βέροιας Συρμούλα Τζήμα. 

Αρχικά τον λόγο πήρε ο Παναγιώτης Παλπάνας, ο οποίος καλωσόρισε τους δημοσιογράφους και αφού έκανε μια παρουσία των στελεχών που απαρτίζουν το πάνελ, αναφέρθηκε στην περιοδεία που πραγματοποιήθηκε για να συναντήσουν παραγωγικούς φορείς και να δούνε από κοντά τα έργα που γίνονται στο νομό μας.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης Στράτος Σιμόπουλος, ο οποίος τόνισε πως η περιοδεία αυτή είναι πολύ σημαντική και ότι στόχος είναι να έρθουν σε επαφή με φίλους και στελέχη του κόμματος. Έδειξε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την νέα πτέρυγα του νοσοκομείου, τις γρήγορες αποζημιώσεις στους αγρότες από τον ΕΛΓΑ. Όπως είπε, ενημερώθηκε για την επικείμενη εγκαινίαση του Μουσείου των Αιγών, και άλλα θέματα που αφορούν την αντικαρκινική εταιρεία και για το πως θα διακινούνται τα φάρμακα στους ασθενείς. Όπως ανέφερε φεύγει από τη Βέροια, πολιτικά ενημερωμένος για όλα τα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν την Ημαθία.

Λίγο αργότερα, το μικρόφωνο πήρε ο  Στέλιος Κονταδάκης, ο οποίος έπλεξε το εγκώμιο του Παναγιώτη Παλπάνα, αναφέροντας πως στην τοπική ΝΟΔΕ υπάρχει σπουδαία οργάνωση και ότι έγινε υποδειγματική δουλειά τα τελευταία χρόνια. Ο Γραμματέας Οργανωτικού της ΝΔ υπογράμμισε πως έγινε μια πολύ καλή συζήτηση για τα οργανωτικά του κόμματος και για τις εσωκομματικές εκλογές που θα γίνουν στις 24 Οκτωβρίου και θα έχουν να κάνουν με την ανάδειξη νέων Προέδρων και Διοικητικών Συμβουλίων σε ΝΟΔΕ και ΔΗΜ.ΤΟ. Επίσης μίλησε για την εκλογή μελών για το συνέδριο του κόμματος που θα διεξαχθεί στις αρχές Δεκεμβρίων (οι εκλογές θα γίνουν μέσω κάλπης, αλλά και ηλεκτρονικά). Η Ημαθία θα εκπροσωπηθεί από 12 σύνεδρους. Κατέληξε πως η ΝΔ είναι το κόμμα του μέλλοντος και ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους πολίτες για την συμμετοχή στις εσωκομματικές διαδικασίες.

Στην συνέχεια χαιρετισμό απηύθυνε ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης, ο οποίος σημείωσε την αναγκαιότητα τέτοιων πολιτικών δράσεων, προκειμένου τα στελέχη να έχουν πλήρη ενημέρωση όλων των θεμάτων της επαρχίας. Έκανε αναφορά στην περιοδεία που πραγματοποιήθηκε στην Αντιπεριφέρεια, στο Νοσοκομείο και στην «Tasty Fruit». Επίσης, σημείωσε την άψογη λειτουργία των δύο νοσοκομείων Βέροιας και Νάουσας, διαψεύδοντας τις φήμες πως η μονάδα υγείας της Ηρωικής Πόλης θα γίνει στο μέλλον αποκλειστικός χώρος για Covid-19. Στο τέλος αναφέρθηκε στην οργάνωση του κόμματος που βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο.

Από την πλευρά του ο Τάσος Μπαρτζώκας, μίλησε για την σημαντική δουλειά που γίνεται από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, που την εποχή του lockdown έβαλαν πλάτη στο υγειονομικό κομμάτι προς ενημέρωση των πολιτών. Στη συνέχεια είπε πως η κυβέρνηση παρά τις δυσκολίες με τον κορωνοϊό, δεν σταμάτησε το μεταρρυθμιστικό της έργο. Όσον αφορά τα δύο νοσοκομεία της Ημαθίας δεσμεύτηκε πως δεν πρόκειται να απαξιωθούν ποτέ! Αντιθέτως, αυτά τα δύο χρόνια που κυβερνάει η ΝΔ ενισχύθηκαν τόσο σε προσωπικό, όσο σε εξοπλισμό και νέες μονάδες.

«Από την πρώτη κιόλας ημέρα της ανάληψης της κυβέρνησης η ΝΔ, προχωρήσαμε σε πολλές τομές. Ακούμε συνέχεια τις τοπικές κοινωνίες, έτσι ώστε να μεταφέρουμε τα προβλήματα στους αρμόδιους φορείς» κατέληξε ο κ. Μπαρτζώκας.

Όσον αφορά τα ζητήματα, σχετικά με την παραχώρηση των Παλιών Δικαστηρίων στο Δήμο Βέροιας και στην εγκατάσταση του τελωνείου, οι δύο Βουλευτές Ημαθίας δήλωσαν πως δεν υπάρχει καμία εξέλιξη και ότι περιμένουν τις αποφάσεις από το Υπουργείο Οικονομικών.

10 σχόλια:

  1. Είπανε αυτά που θέλανε. Μέχρι εδω καλά. Ρωτώ τους δικούς μας Βουλευτές, που ηταν και τα περασμένα χρόνια Βουλευτές. Ποια πολιτική και ποιοί πολιτικοί οδήγησαν την χώρα μας πρωταθλήτρια, παγκόσμια παρακαλώ, σε χρέος σε σχέση με το ακαθάριστο εθνικό προϊόν; Ποιός τα έκανε σαν τα μούτρα του και ούτε ενα συγγνώμη ή κάποιες φυλακές γεμάτες; Ποιός θα τα πληρώσει τα σπασμένα; Ποιοί ηταν αυτοί που μαζί σαν παρέα τα φάγανε; Απαντήσεις αγαπητοί κύριοι που δεν πήρατε χαμπάρι ή όταν τα τρώγατε μαζί δεν μιλούσατε. Πολιτικές αερολογίες απο όλους ανεξαιρέτως, χορτάσαμε. Γιαυτό ο κάθε Καράς και Κάθε Πάολα, θα μαζεύουν χιλιάδες κι εσείς τους πραιτοριανούς σας μόνο. Αποτυχημένοι απο την κορυφή έως τα νύχια στο σβέρκο ενός νικημένου, παραδομένο, αδιάφορο πολίτη. Οταν θα ξαναμιλήσετε, να θυμάστε. Ο καταχρεωμένος, είναι τίποτα. Να θυμάστε 230 και βάλε τοις εκατό. Πρώτοι στο οικονομικό χάλι, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πίστευες πως το πρώην ΠΑΣΟΚ,δλδ ο ΣΥΡΙΖΑ, θα έκλεινε φυλακή το εναπομείναν;

      Διαγραφή
  2. Συγχαρητήρια.Μετα από αυτή την φοβερή ενημέρωση του λαού της Ημαθίας προβλέπω μείωση αντί αύξηση των προϊόντων λαϊκής κατανάλωσης.Και πάλι συγχαρητήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το υπουργείο οικονομικών δεν κάνει τίποτα για το Τελωνείο κράμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ για το παλιό δικαστικό Μέγαρο έκανε πολλά....

      Διαγραφή
  4. BLEPO MOLHS KAI ME TA BIAS 111111111111111111111 MA 1 BOULEUTH ME TO ZORH ,,,,NA ELKEGETE ,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σιγα σιγα να τα μαζευουμε. Δεν εχετε τιποτε αλλο να κανετε. Η αγορα "αυτορυθμιζεται". Εσεις δεν χρειαζεστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς το παρόν, ειμαστε εκεί που τα μαζέψατε εσείς οι ΣΤΡΙΖΑΙΟΙ. Αν θα τα μαζέψουμε εμείς, θα το δούμε στις επόμενες εκλογές. Ετσι πάει εδω. Με εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ερχεται συντομα η απαντηση. Μονο να εχει μεινει τποτα για να συμμαζευτει γιατι τα εχει ξεπουλησει ολα η ΝΔ

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ