Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Φθινοπωρινές γεύσεις από το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»

Παραγγελίες: 2331061683
Μέσω efood
Μέσω BOX
Η θερμοκρασία έπεσε αισθητά, ο ήλιος χάθηκε και τη θέση του πήρε η βροχή, δίνοντάς μας μια πρώτη γεύση από το φετινό φθινόπωρο. Όσο έχουμε το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» να μας ετοιμάζει ευφάνταστα και πολύχρωμα κρεατοσκευάσματα όμως... Μην μελαγχολείτε! Το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» υποδέχεται το φθινόπωρο με λίγο πιο φθινοπωρινές γεύσεις, όπως λαχανοσαρμάδες μαμαδίστικους, κολοκυθάκια και πιπεριές γεμιστές, πανσέτα γεμιστή με κεφαλοβραβιέρα, λιαστή ντομάτα και πιπεριές και πολλές πολλές άλλες κρεατοδημιουργίες με κορυφαίας ποιότητας κρέατα και διαλεγμένα υλικά, που θα σας κάνουν να ξενοιάσετε από το μαγείρεμα.

Περάστε μια βόλτα από το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» στην οδό Λεωνίδου 2 (Κεντρικής) και επιλέξτε τα αγαπημένα σας κρεατοσκευάσματα για το Σαββατοκύριακο ή και για όλη την εβδομάδα.

Κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»
Θα το βρείτε στην οδό Λεωνίδου 2, Κεντρικής
Στο τηλέφωνο 2331061683
Και στο internet με ένα ΚΛΙΚ στο eilikrineia.gr
Και στο facebook ΕΔΩ
Παραγγελίες και μέσω efood εδώ
Παραγγελίες και μέσω BOX εδώ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ