Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δυναμική παρουσία του Επιμελητηρίου Ημαθίας στην 85η ΔΕΘ - Πλούσιο φωτορεπορτάζ

Σημαντική η προβολή των επιχειρήσεων
Με μεγάλη επιτυχία συμμετέχει στην 85η ΔΕΘ, την πρώτη Covid-Free Έκθεση της Ευρώπης, το Επιμελητήριο της Ημαθίας. Οι επισκέπτες μπορούν να μεταβούν στο περίπτερο 2, και να επισκεφτούν από κοντά τα περίπτερα των επιχειρήσεων της Ημαθίας που το απαρτίζουν. Το Επιμελητήριο Ημαθίας, συνεχίζοντας τις δράσεις εξωστρέφειας και ανταποδοτικότητας, δίνει για μια ακόμα φορά το παρών στο Εκθεσιακό περίπτερο της ΚΕΕΕ, στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που πραγματοποιείται από τις 11 έως 19 Σεπτεμβρίου, με τιμώμενη χώρα την Ελλάδα. 

Οι επιχειρήσεις της Ημαθίας έχουν μέσω του Επιμελητηρίου την ευκαιρία να προβάλουν στους επισκέπτες της ΔΕΘ τις δραστηριότητες και τα προϊόντα τους. Χιλιάδες πολίτες, αλλά και υψηλές παρουσίες από τον πολιτικό και επιχειρηματικό κόσμο, έχουν περάσει μέχρι στιγμής από το περίπτερο και έχουν ενημερωθεί για τις επιχειρήσεις της Ημαθίας.

Δείτε φωτογραφίες:























1 σχόλιο:

  1. Πετυχημένη παρουσία, σε μια αποτυχημένη έκθεση χωρίς παρουσία κόσμου.
    Αν έφευγαν οι δημόσιες υπηρεσίες από τα περίπτερα, θα ήταν πιο μικρή από το πανηγύρι στο μακροχωρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ