Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στανταράκια και εκπλήξεις στο πρωτάθλημα της Ημαθίας

Του Βασίλη Αλαμπορινού

Πριν από λίγη ώρα τελείωσε η 1η μέρα του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου Ημαθίας. Γεγονός είναι πως οι ομάδες που θέλουν να δείξουν τη δυναμική τους τα κατάφεραν, αλλά όχι όλες... Υπήρξαν και στραβοπατήματα! Δυστυχώς δεν μπορούσα σήμερα να παραβρεθώ σε κάποιο γήπεδο, αλλά μόλις είδα τα αποτελέσματα , άρχισα να ενθουσιάζομαι για την έκβαση και τη συνέχεια... Οι ώρες μαγείας για το φίλαθλο κοινό μόλις ξεκίνησαν!

Σάββατο, 18/09/22, 1η αγωνιστική...

1) Μεγ. Αλέξ. Αγίας Μαρίνας - Φίλιππος Μελίκης 2-0 ! Πολύ καλό αποτέλεσμα για την αρμάδα του κυρίου Κινγκ.

2) ΠΑΟ Κουλούρας - Άχθος Αρούρης 3-0 .. Περιμένουμε με αγωνία το δελτίο τύπου του Αρούρη...

3) ΦΑΣ Νάουσα - ΓΑΣ Κοπανού 4-1... Απόλυτα φυσιολογικό αποτέλεσμα. Αν δεν σκόραρε ο Κώστας ο Ντέλλας, έστω ένα γκολ, θα αποτελεί έκπληξη!

4) Νίκη Αγκαθιάς - ΓΑΣ Ροδοχωρίου 7-1! Το απόλυτο φαβορί άστραψε και βρόντηξε!

5) Αστέρας Τριποτάμου - Μακροχώρι 1-1. Ηρωϊκή ισοπαλία και βαθμός για το Μακροχώρι μέσα στο.... Chalet de Tripotame...

Απ' ότι βλέπουμε δηλαδή, ο Μέγας Αλέκος έδειξε ποιος είναι το αφεντικό έναντι του μπαμπά του και βασιλέα Φιλίππου. Ο ποντικαράς και Μέγας Αρουραίος της καρδιάς μας (την λατρεύουμε αυτήν την ομάδα!), γονάτισε μέσα στην Κουλούρα... Τους έψησαν σαν τα φρέσκα τα brioche τα ψωμάκια! 

Ο ΦΑΣ Νάουσα έδωσε όντως τον Κοπανό να φάει, ο οποίος δεν πρόλαβε να την κοπανήσει, Η Αγκαθιά έπλεξε μέσα στα μυτερά και σουβλερά αγκάθια της το Ροδοχώρι.... Τους Guns 'n' Roses της ΕΠΣ Ημαθίας... Τέλος, το Long Village ή αλλιώς η μητρική ομάδα της Marseille, έκλεψε βαθμό από τον Αστέρα Πολυτελείας Τριποτάμου...

Έχουμε αρχίσει να ζεσταινόμαστε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ