Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (30/8 - 5/9)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Στις 30 Αυγούστου 2021, ο Ερμής , ο πλανήτης που σχετίζεται με την σκέψη, την επικοινωνία, την εκπαίδευση, αλλά και με τα πρώτα χρόνια της ζωής μας , περνάει στο ζώδιο της Αφροδίτης, τον Ζυγό. Θα παραμείνει στον Ζυγό μέχρι τις 5 Νοεμβρίου 2021, καθώς στις 26/9 ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, από την 25η μοίρα. Στην καθημερινότητα ο Ερμής στο Ζυγό δίνει μια αναποφασιστικότητα και ένα άτομο που δεν λέει πάντα την αλήθεια, γιατί δεν του αρέσουν οι συγκρούσεις. Σε θέματα επαγγελματικά ο Ερμής στον Ζυγό δίνει πολλές φιλίες, κοινωνικά ανοίγματα και δυνατότητα επιτυχίας μέσα από δυνατές συμμαχίες και ένα διπλωματικό μυαλό. Τώρα και μέχρι τις 26/9 που θα κινηθεί σε ορθή φορά, θα δώσει ώθηση στις διαπροσωπικές μας σχέσεις , αποτυπώνοντας την μορφή, εικόνα των σχέσεων μας και έτσι θα μπορέσουμε κατά την ανάδρομη πορεία του, να επανασυνδεθούμε με τα θέλω μας και να αξιολογήσουμε τις αναμενόμενες επιστροφές αλλά και αποφάσεις. Στις 5/9 ο Ερμής από τον Ζυγό θα συναντήσει στην θετική όψη του τριγώνου, τον ανάδρομο Κρόνο στον Υδροχόο και θα βοηθήσει στη λύση προβλημάτων, καθώς και στη λήψη αποφάσεων. Σχέσεις με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας ευνοούνται. Φιλικές σχέσεις σταθεροποιούνται.

♈ Κριός

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή την εβδομάδα ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Ζυγού, και από αυτή την θέση θα σε βοηθήσει για αρκετό καιρό να ανανεώσεις τις σχέσεις σου μέσω της καλής επικοινωνίας που θα μοιράζεσαι. Η τρίγωνο Ερμή / Κρόνου την Κυριακή συμβάλει στην σταθεροποίηση συμφωνιών, αποφάσεων και η εβδομάδα σε βοηθά να κατασταλάξεις σε μελλοντικά σχέδια! Κάποιες συγχύσεις ή και αποδιοργάνωση στα εργασιακά είναι μέσα στο πρόγραμμα για την Πέμπτη!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου είναι ο καιρός να γίνουν εποικοδομητικές συζητήσεις και να βρεθούν λύσεις σε προβλήματα που σε ταλάνιζαν. Οι ευκαιρίες για μία επανασύνδεση είναι πολλές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είσαι αρκετά αγχωμένος αυτή την εβδομάδα, είτε γιατί υπάρχουν καθυστερήσεις στα σχέδιά σου, είτε γιατί εσύ σε αυτή την φάση βαριέσαι να ασχοληθείς με ζήλο. Στα οικονομικά είσαι σε σταθερό στάδιο!

♉ Ταύρος

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, η εβδομάδα ξεκινά με τον Ερμή να κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο του Ζυγού, όπου και σου επιτρέπει το επόμενο διάστημα να ανοίξεις την ψυχή σου και να ομολογήσεις όλα αυτά που σε πλήγωσαν, ή και όλα αυτά που φοβόσουν! ευκαιρίες δίνονται για οικονομικές συμφωνίες / διαπραγματεύσεις! Η αντίθεση Άρη – Ποσειδώνα που κορυφώνεται την Πέμπτη αναμένεται να προκαλέσει κάποιες προσωρινές ανασφάλειες στα αισθηματικά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου παρόλο που διανύεις μία περίοδο που υπάρχει πόθος, ένταση, ερωτισμός, είναι σαν να βρίσκεσαι σε αναμμένα κάρβουνα, ίσως και κάπως καχύποπτος και επιφυλακτικός, περιμένοντας μία πιο σημαντική εξέλιξη! Μην βυθίζεσαι στις αμφιβολίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου μπορεί να καθυστερούν κάποια δημιουργικά σχέδια, όμως μπορείς να κάνεις συζητήσεις αλλά και θα δεχθείς και ευκαιρίες για σημαντική πρόοδο. Στα οικονομικά σου μπαίνεις σε ένα θετικό διάστημα.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, ο Ερμής ο κυβερνήτης του ζωδίου σου κάνει το πέρασμά του στο φιλικό για σένα ζώδιο του Ζυγού, ενισχύοντας το φλερτ, την δημιουργικότητα και την επιθυμία σου να μοιραστείς χαρούμενες στιγμές με τα πρόσωπα που αγαπάς. Η παγίδα της εβδομάδας είναι η αντίθεση Άρη – Ποσειδώνα, η οποία και σε αποδυναμώνει, σε αποσυντονίζει και σου εφιστά την προσοχή για θέματα τα οποία αφορούν τα επαγγελματικά και τα προσωπικά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ερωτική σου ζωή πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο αφού η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο του Ζυγού και τώρα εισέρχεται και ο Ερμής φέρνοντας ευχάριστες επαφές, όμορφα ερωτικά τετ α τετ και ευκαιρίες για να αναζωπυρώσεις το πάθος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα επικρατεί στασιμότητα αλλά και αταξία. Είναι μία εβδομάδα που θα είναι τονισμένο το στρες για όλα όσα πρέπει να τακτοποιήσεις.Στα οικονονομικά είσαι και εκεί ανήσυχος.

♋ Καρκίνος

Γενικά

Ξεκινά μία εβδομάδα που είσαι κουρασμένος πνευματικά και υπάρχουν πολλές σκέψεις που τριγυρίζουν τώρα στο κεφάλι σου και δυσκολεύεσαι να αξιολογήσεις σωστά τα δεδομένα γύρω σου! Με την αντίθεση Άρη – Ποσειδώνα προσοχή στις αντιδράσεις σου στις επικοινωνίες σου, ενώ δείξε μεγαλύτερη προσοχή στις μετακινήσεις σου και στο όχημά σου! Το πέρασμα του Ερμή στο Ζυγό, βελτιώνει την επικοινωνία με τα άτομα της οικογένειας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου έχεις την ανάγκη για σταθερότητα και για να επικεντρωθείς σε μία ήδη υπάρχουσα σχέση με την οποία έχεις περάσει πολλά σε παρελθόντα χρόνο. Προσοχή ωστόσο αυτή την εβδομάδα σε παρεξηγήσεις που θα δημιουργηθούν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου δεν είναι οι μέρες ιδανικές για σημαντικές επικοινωνίες, επαφές ή και για αποφάσεις. Στα οικονομικά σου δέχεσαι κάποιες πιέσεις.

♌ Λέων

Γενικά

Μία ανήσυχη εβδομάδα ξεκινά για σένα φίλε μου Λέοντα, όπου οι ανασφάλειες σου θα είναι αρκετά τονισμένες. Με την αντίθεση Άρη - Ποσειδώνα τα οικονομικά έξοδα σε αποδιοργανώνουν και σε αγχώνουν, ενώ μπορεί να νιώθεις υποτιμημένος από στάσεις και συμπεριφορές ανθρώπων. Η είσοδος του Ερμή στο Ζυγό ωστόσο, θα συμβάλει σταδιακά στην αποκατάσταση των επαφών και των επικοινωνιών σου, ενώ αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του Αυγούστου αναμένεται αυτή την εβδομάδα να έχεις κάποια θετικά νέα για την εξέλιξη μίας σχέσης ή συνεργασίας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου παρόλο που δεν είναι το ιδανικό διάστημα για μεγάλες συναισθηματικές επενδύσεις, θα υπάρξουν αυτές οι ευκαιρίες ανανέωσης, μέσω συζητήσεων και συναντήσεων με το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Διανύεις μία εβδομάδα που στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να γίνει μία σωστή οργάνωση στα μετέπειτα βήματά σου! Στα οικονομικά σου κυριαρχεί αστάθεια και στρες.

♍ Παρθένος

Γενικά

Φίλε μου Παρθένε, διανύεις την περίοδο των γενεθλίων σου όμως οι μέρες που ακολουθούν έχουν και τις παγίδες τους αν εσύ ο ίδιος δεν εκτιμήσεις σωστά κάποια δεδομένα. Ο Άρης είναι στο ζώδιο σου και σε κάνει ιδιαίτερα νευρικό, ευερέθιστο αλλά και έτοιμο να πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες για την πορεία σου! Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα δεν σε ευνοεί στην παρούσα φάση να πάρεις δυναμικές πρωτοβουλίες για την εξέλιξη σχέσεων και συνεργασιών, ενώ είναι πολύ πιθανό να νιώσεις εξαπατημένος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου κάνε υπομονή, υποχώρησε, κράτησε τα μάτια και τα αυτιά σου ανοιχτά και μην ωραιοποιείς καταστάσεις γύρω σου! Η εβδομάδα έχει εξαπατήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είσαι πιεσμένος και μπερδεύεσαι σημαντικά για το τι είναι σωστό και τι όχι για την πορεία σου! Στα οικονομικά σου μπαίνεις σε μία περίοδο συζητήσεων ή και συμφωνιών.

♎ Ζυγός

Γενικά

Καλωσορίζεις τον Ερμή στο ζώδιο σου φίλε μου Ζυγέ και οι μέρες σου γεμίζουν επικοινωνίες, επαφές, μηνύματα και συναντήσεις. Είσαι αρκετά εξωστρεφής και έτοιμος να καλύψεις κενά που είχαν δημιουργηθεί ως τώρα στην ζωή σου! Στα επαγγελματικά σου ωστόσο θα είσαι αρκετά αγχωμένες τις επόμενες μέρες, ενώ καλό είναι να αποφύγεις το όποιο σημαντικό νέο ξεκίνημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου βρίσκεσαι σε μία καλή περίοδο όπου τόσο ο Ερμής όσο και η Αφροδίτη από το ζώδιο σου δεν σε αφήνουν να είσαι παραπονεμένος. Ευχάριστα νέα και συναντήσεις σου δίνουν μία πολύ θετική ώθηση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δείξε υπομονή στην επαγγελματική στασιμότητα που θα υπάρξει αυτό το διάστημα και μην αμελείς εκκρεμότητες του παρελθόντος, τόσο στην εργασία όσο και στα οικονομικά σου!

♏ Σκορπιός

Γενικά

Ξεκινά μία εβδομάδα που έχει τονισμένο το στοιχείο του παρασκηνίου, του κουτσομπολιού αλλά και της σύγχυσης για σένα αγαπητέ μου Σκορπιέ. Με την αντίθεση Άρη – Ποσειδώνα έχεις την επιθυμία να ξεφύγεις από την πραγματικότητα, να κάνεις τις τρέλες σου, ή και να ερωτοτροπήσεις, προσοχή ωστόσο γιατί είσαι πολύ επιρρεπείς σε λάθη! Ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού σε κάνει ιδιαίτερα εσωστρεφή την επόμενη περίοδο, η οποία χαρακτηρίζεται από μυστικά και κρυφές καταστάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου διανύεις ένα διάστημα που είσαι καχύποπτος, επιφυλακτικός και δεν αφήνεις πολλά περιθώρια για να σε πλησιάσει άνθρωπος (είτε για νέα γνωριμία είτε ή ήδη υπάρχουσα σχέση σου)!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου δεν θα αντιμετωπίσεις προβλήματα το επόμενο διάστημα, σημαντικό όμως είναι να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που σου δίνονται για μία άνοδο οικονομική!

♐ Τοξότης

Γενικά

Είσαι σε εγρήγορση φίλε μου Τοξότη αναφορικά με τα επαγγελματικά σου, όμως καλό είναι αυτή την εβδομάδα να μην βιάζεσαι να δεις αποτελέσματα, αλλά να μην είσαι και πολύ ενθουσιώδης σε μεγάλες προτάσεις που σου γίνονται! Το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού ευνοεί την κοινωνική σου ζωή, έτσι το επόμενο διάστημα αναμένεται ικανοποιητικό με συναντήσεις αρκετές που θα τονώσουν πολύ παραπάνω τις φιλίες σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου είσαι σε μία μέτρια περίοδο όπου υπάρχουν τα φλερτ και οι ερωτικές προσδοκίες που σου δίνουν χαμόγελα! Καλό ωστόσο είναι να μην βιάζεσαι να πάρεις αποφάσεις που θα μετανιώσεις λίγο αργότερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είναι μία περίοδος παγωμένη, απογοητευτική, αλλά και κάπως χαοτική. Κάποια μπερδέματα στην εργασία σου θα σε αγχώσουν, ανεπηρέαστα από το γενικό κλίμα δεν μένουν τα οικονομικά!

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Ξεκινάς μία εβδομάδα όπου βιάζεσαι να δεις αποτελέσματα όμως συμβαίνουν αναποδιές που πηγαίνουν τα σχέδια σου πίσω. Προσπάθησε Αιγόκερέ μου να καθυστερήσεις σημαντικές αποφάσεις ή και υπογραφές συμφωνητικών για αυτή την εβδομάδα. Η είσοδος του Ερμή στο Ζυγό σιγά σιγά θα φέρει πολύ καλύτερα αποτελέσματα στους στόχους σου αλλά και στις επαγγελματικές προτάσεις και συζητήσεις που θα γίνουν το επόμενο διάστημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου δεν συμβαίνουν μεγάλες αλλαγές, απεναντίας φαίνεται ότι είσαι σε αναμονή και περιμένεις κάτι το οποίο και καθυστερεί να σου έρθει! Απέφυγε λόγια παρεξηγήσεων.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου μπαίνεις σε περίοδο σημαντικών συζητήσεων και επαφών όμως οι μέρες που ακολουθούν δεν θα φέρουν ξεκάθαρες απαντήσεις για τα εργασιακά σου και αυτό θα σε αγχώνει.Στα οικονομικά δεν υπάρχουν μεγάλες μεταβολές.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Τα έξοδα τρέχουν και εσύ προσπαθείς να βγάλεις μία άκρη αυτή την εβδομάδα φίλε μου Υδροχόε. Οι μέρες που ακολουθούν εντείνουν τους φόβους, τις ανασφάλειες, τόσο για την οικονομική πορεία, όσο και για ζητήματα που αφορούν την αισθηματική σου ζωή! Το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού, σε βοηθά να έρθεις σε επαφή με νέους ανθρώπους, αλλά και να έχεις και φρέσκες ιδέες που θα στηρίξουν τα σχέδιά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου ικανοποιείσαι μέσα από φλερτ και επικοινωνίες που τώρα υπάρχουν στην καθημερινότητά σου και σε επιβεβαιώνουν! Σημαντικό είναι να μην ζητάς περισσότερα από όσα μπορούν να σου δώσουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είσαι αρκετά αγχωμένος γιατί αναγνωρίζεις ότι η εργασία σου δεν σου αποδίδει οικονομικά έτσι όπως θα θελες. Οι τρέχοντες λογαριασμοί θα είναι πηγή άγχους!

♓ Ιχθύς

Γενικά

Κόντρες και αντιπαραθέσεις αναμένονται αυτή την εβδομάδα στην καθημερινότητά σου αγαπητέ μου Ιχθύ! Ο Άρης από την Παρθένο, σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες θα προκαλέσει μπερδέματα με το περιβάλλον σου, τόσο το επαγγελματικό όσο και το προσωπικό! Προσπάθησε να δεις καθαρά τα δεδομένα γύρω σου! Το πέρασμα του Ερμή στο Ζυγό σταδιακά θα συμβάλει σε εποικοδομητικές επαφές για τα οικονομικά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου δέχεσαι μία εκρηκτική εβδομάδα όπου το άτομο που σε ενδιαφέρει βρίσκεται σε ένταση ή και σε ασάφεια με αποτέλεσμα να μην ξέρεις καλά πού πατάς και που βρίσκεσαι αναφορικά με το μέλλον της σχέσης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου υπάρχουν κάποιες ρήξεις με συνεργάτες σου, οι οποίες δεν οφείλονται σε σένα !Λύσεις σε επαγγελματικές υποθέσεις βρίσκεις. Στα οικονομικά σου για την ώρα είσαι στάσιμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ