Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Tolios Rent a Car»: Ενοικιάσεις αυτοκινήτων παντός τύπου στη Βέροια

• Δίπλα σας καθημερινά
• 6984090445
Η εταιρεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων «Tolios Rent a Car» στη Βέροια είναι δίπλα σας καθημερινά, 7 ημέρες την εβδομάδα, με ενοικιάσεις αυτοκινήτων παντός τύπου. Άμεση εξυπηρέτηση, με οχήματα για κάθε περίσταση, σε πολύ καλές τιμές, που εγγυώνται μια ασφαλή, άνετη και απολαυστική οδήγηση. Εσείς απλά καλέστε στο 6984090445 και επιλέξτε από τον στόλο της «Tolios Rent a Car» το όχημα που εξυπηρετεί τις δικές σας ανάγκες.

Παράδοση στο Αεροδρόμιο και ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης χωρίς extra χρέωση

Η εταιρεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων «Tolios Rent a Car» παρέχει την δυνατότητα παράδοσης του οχήματος της επιλογής σας στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» Θεσσαλονίκης και στα ΚΤΕΛ «Μακεδονία» Θεσσαλονίκης, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση. Επιλέξτε το όχημα που σας εξυπηρετεί και ένας υπάλληλος της «Tolios Rent a Car» θα σας περιμένει για την παράδοση, την προκαθορισμένη ημέρα και ώρα.

«Tolios Rent a Car»
Ν.Π.Ο. Βεροίας - Ναούσης
• 6984 090 445




2 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ