Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Βούλιαξε» τους Αργοναύτες στην Γ' Εθνική η «Βασίλισσα»

Match Summary από τον Βασίλη Αλαμπορινό
Η Βέροια δεν ήταν καλή στο 1ο ημίχρονο, ισορρόπησε τα πράγματα στο 2ο και με ανατροπή κέρδισε ακόμη έναν αγώνα. Τον τελευταίο της κανονικής περιόδου. Οι γηπεδούχοι απειλήθηκαν στο 1ο μέρος και αν και ισοφάρισαν γρήγορα, στο 29' με τον Κάτσε, έδειξαν πως είχαν το μυαλό τους στους αγώνες μπαράζ με τον Λεβαδειακό, με απώτερο στόχο την πολυπόθητη άνοδο στη Superleague ! Στο 2ο ημίχρονο σε ένα μέτριο ματς από άποψη θεάματος, ήταν λίγο καλύτερη από τους φιλοξενούμενους κι ευτύχησε να σκοράρει ξανά στο 69' με τον captain Μαραγκό, παίρνοντας τους 3 βαθμούς της νίκης.

Αντίθετα, οι Αργοναύτες, μπήκαν πολύ πιο ορεξάτοι στο χόρτο του δημοτικού μας Σταδίου, δημιούργησαν προβλήματα και σκόραραν ένα όμορφο γκολ με τον Στίκα στο 7ο λεπτό, έπειτα από άστοχη έξοδο του τερματοφύλακα Παπαδόπουλου, αλλά και γενικότερα κακής αμυντικής λειτουργίας στις στατικές φάσεις ( όπως στο μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος). 

Όμως και η εμφάνιση των Αργοναυτών στο 2ο μέρος δεν είχε καμία σχέση με αυτήν του 1ου, με αποτέλεσμα να...βουλιάξουν τη γαλέρα της εκστρατείας τους και να οδηγηθούν στη Γ' εθνική κατηγορία. Βέβαια, ίσως να κρύβει και πάλι εκπλήξεις ο υφυπουργός Αθλητισμού με το επιτελείο του και να γίνουν πάλι πράματα και θάματα ! 

Ας δούμε τις φάσεις του αγώνα...

Α Ημίχρονο

• Στο 7' κόρνερ για την Καβάλα με εκτελεστή τον Έμπερτ, λάθος υπολογισμός στον αέρα του Παπαδόπουλου, κακή αμυντική λειτουργία κι έτσι βρέθηκε με δυνατό πλαγιομετωπικό βολέ ο Στίκας, πετυχαίνοντας ένα όμορφο γκολ, κάνοντας το 0-1.

• Στο 13', ο Σταμένκοβιτς ξέφυγε εν κινήσει από τον Μαραγκό, μπήκε στην περιοχή βγάζοντας συρτή χαμηλή μεταβίβαση, αλλά βγήκε και μπλόκαρε ο Παπαδόπουλος.

• Στο 14', απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Κάτσε, αλλά η μπάλα κόντραρε κι έφυγε κόρνερ.

• Στο 18' λανθασμένη μεταβίβαση του Κάτσε, έφυγε στην κόντρα ο Σταμένκοβιτς, έδωσε στον Αμμούρ, αυτός βρέθηκε ακάλυπτος στην περιοχή, αλλά το τελείωμα του ήταν κακό, με αποτέλεσμα να αποκρούσει ο Παπαδόπουλος.

• Στο ίδιο λεπτό, ωραία κάθετη μεταβίβαση του Αμμούρ για τον Έμπερτ, αυτός έκανε συρτή παράλληλη σέντρα, ασταθής απόκρουση του Παπαδόπουλου, αλλά έδιωξαν οι αμυνόμενοι.

• Στο 28' φάουλ για τους γηπεδούχους στη γραμμή της αντίπαλης μεγάλης περιοχής. Εκτέλεση ωραία χαμηλή του Κάτσε, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στη γωνία του Κυρίτση, ισοφαρίζοντας το σκορ σε 1-1.

• Στο 35', έφυγε ο Στίκας από αριστερά περνώντας τον Ορφανίδη, έδωσε στον Θωμαΐδη, αλλά το χλιαρό σουτ κατέληξε στα χέρια του Παπαδόπουλου χωρίς ανησυχία.

• Στο 37', άστοχο σουτ από μακριά του Πεταυράκη.

• Στο 40', έφυγε από δεξιά ο Καζαντζίδης, σέντραρε αλλά έδιωξε με  προβολή ρίσκο ο Σκόνδρας.

• Στο 44' φαλτσαριστή και ψηλοκρεμαστή  σέντρα- σουτ του Αμμούρ, έδιωξε ο Παπαδόπουλος με γροθιές τη μπάλα από τη συμβολή των δοκών! 

Β Ημίχρονο

• Στο 49', όμορφη ασίστ του Παπαχρήστου για τον Πασά, ο οποίος από πλεονεκτική θέση έκανε ένα κακό τελείωμα, δίνοντας την ευκαιρία στον Κυρίτση να μπλοκάρει χωρίς πρόβλημα. 

• Στο 57', σουτ του Σταμένκοβιτς από μακριά, αλλά η μπάλα πέρασε απελπιστικά ψηλά άουτ.

• Στο 69' κόρνερ για τη Βέροια με τον Πόζογλου, επαναφορά με σκαφτό από τον Σκόνδρα, έδωσε ο Πασάς πίσω του για τον Μαραγκό, ο οποίος με δυνατό ωραίο σουτ, έδωσε το προβάδισμα για την ομάδα του, κάνοντας το τελικό 2-1.

• Στο 71', φάση transition, με τον Πασά να είναι ο τελικός αποδέκτης μέσα στην περιοχή, αλλά απομάκρυναν οι αντίπαλοι πριν τελειώσει τη φάση.

• Στο 84', σέντρα του Πόζογλου για τον Καπνίδη ο οποίος πάτησε περιοχή, αλλά έκανε λάθος υπολογισμό χαμηλώνοντας τον κορμό του για να τελειώσει τη φάση με το κεφάλι, μόνο που η μπάλα ήταν δεν ήταν 30 -40 πόντους από το έδαφος. Έτσι βγήκε εξ' επαφής ο Κυρίτσης κι έδιωξε. 

• Στο 85', μεταβίβαση του Ορφανίδη για τον Καπνίδη ο οποίος άφησε έξυπνα τη μπάλα για τον Οικονόμου, ο οποίος πάτησε περιοχή, αλλά το τελείωμα του ήταν πολύ χλιαρό κι έτσι εύκολα μπλόκαρε ο Κυρίτσης.

• Στο 91', δυνατό κι ευθύβολο σουτ του Σταμένκοβιτς, αλλά η μπάλα τράνταξε τα δοκάρια του Παπαδόπουλου, αφήνοντας το σκορ στο 2-1.

* Μη χάσετε τη Μάχη των Πάγκων και την Αξιολόγηση των ποδοσφαιριστών ! 

ΒΕΡΟΙΑ: Παπαδόπουλος, Πεταυράκης, Παπαχρήστος, Σκόνδρας, Μαραγκός, Κάτσε (46' Οικονόμου) , Ορφανίδης, Γαβριηλίδης (65' Μπλέτσας), Γιακουμάκης, Πασάς (79' Καπνίδης), Κουατένγκ (35' λ.τ Πόζογλου).

ΚΑΒΑΛΑ: Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Αρμάλας, Στίκας, Θωμαΐδης, Μπελεβώνης ( 70' Γροσδάνης), Πανουργιάς ( 60' Καραγιάννης), Έμπερτ, Σαμπανίδης ( 79' Σάντεϊ ) , Σταμένκοβιτς, Αμμούρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ